» »

problem s plato!

problem s plato!

chucki ::

Imam plato msi 6163pro! Do zdaj sem imel celerona 366@550mhz, zdaj sem pa kupil celerona 667 in ko prižgem računalnik slike ni! je možno da plata ne podpira celeronov 2!?

OldSkul ::

Tko je tvoja plošča na žalost ne podpira celeronov2.Vsaj tko piše na MSi-jevi strani če je res.

chucki ::

Sem šel pogledat na msi-jevo stran pa piše da podpira celerone 2 do 800 mhz! tak da je neki druzga narobe!

OldSkul ::

Ok pol pa ti je sigurno plata šla al pa procesor,zato ker imam jest MSI turbo plato pa mi tud ni nič na začetku delal pol pa sem nesel na servis pa so vse mal pregledal pa ugotovil da je plata šla!

chucki ::

Nemogoče da je plata šla! ker mam zdaj spet 366@550 notr! procesor pa tud dela!

OldSkul ::

Ja mogoče pa probaj updatat BIOS!

frudi ::

msi 6163pro je slot1 plata, celeronII 667 pa je fc-pga; to pomeni, da ziher uporabljaš slot->socket adapter. torej je možno, da ti adapter ne podpira fc-pga procesorjev (ampak samo ppga, torej stare celerone), ali pa si pozabil prestavit jumper, ki adapterju dopove, ali je na njem ppga ali fc-pga procesor... preglej malo navodila za adapter pa ga pravilno nastavi...
ja, pa update biosa tud ne bi škodil...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

MTB ::

sadar79, a maš ti kakšno fobijo al kaj? Vsak kter kaj vpraša ga strašiš, da mu je nekaj šlo. Od plate, procesorja, do napajalnika in podobno. Dej se mal skuliri, no, in ne plašit ljudi naokoli. Ta plata pa menda podpira procesorje do 700 MHz, vsaj tako pravijo na njihovi strani.

RS

OldSkul ::

Ma kat ti je a to je zate strašenje jaz samo povem ker se je verjetno podobno tud men zgodil!;((

Spajky ::

Chucki, Sam imam to plato, perfektna in neverjetno stabilna, VENDAR z novimi biosi /zadnji tukaj/ ne bos resil tezav, kajti ta plata NE dela v redu z novimi Celly-i, NI kompatibilna ne glede na slotket!!! medtem, ko s PIII-cuMine ni tezav !!! Torej nabavi si PIII novi- z druge roke, ali ostani na tem procu ! CellyII imajo big bug - floating point error- narobe zracuna pri npr. kompajliranju kakega programa, ki ga nekatere /nove S370 plate/ resujejo hardwarsko; medtem ko stare Slot 1 vecinoma ne!
Do tega nepoznanega zakljucka sem v glavnem sam prisel, ko sem hotel pomagati nekemu Mariotu na forumu od tu blizu mene in ker sem tudi sam imel priliko poceni dobit rabljen CellyII in sem vse mogoce biose tudi isprobal; niente, nothing, nada...vse mogoce tezave! Tako sem za zdaj ostal na svoji naviti 400-tki in 3.3 biosu ! In vsem ostalim: bog ne daj dajat gor bios3.9-disabla L2 cache!!! Preverjeno (vsaj z Mendocinotom!) Pa ne vse verjet MSI-jevi W3 strani..IMHO njihov support sucks!
Pa ne me zdej popljuvat, sem se moker ves od olja; inovacije: kako hladiti proc: potopiti v OLJE kot sardine v konzervi-it works!!! He He... :-) ! :P


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tualatin Upgrade Adapter nasel v ZG!!! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
14410859 (7197) Spajky
»

Hitrejši proc na plato MSI MS 6163 PRO

Oddelek: Strojna oprema
11979 (871) Spajky
»

ABIT BE6, staró ja...

Oddelek: Kaj kupiti
251433 (1212) dvokolaš
»

Tualatin+BX-brezPowerLeap-a !!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
262291 (1564) HardwareMaster
»

razlika med starimi in novimi celeroni?

Oddelek: Pomoč in nasveti
141699 (1358) MadMax

Več podobnih tem