Forum » Omrežja in internet » azerus nastavitev
azerus nastavitev
miko64 ::
Azerus
Pri testu porta mi napiše
Testiram port 6881 .... NAT napaka poizkusil, sem že z vsemi porti od 6881 do 6889 pri vseh napiše napaka.
Kaj narediti????
Imam še eno vprašanje Prvo sem uporabljal Bit Torrent pa sem ob padcu super nove poizkusil z Azeurusom pa se je zataknilo. Kateri program priporočate da je hitrost kar se da dobra. Ali je C++ boljši od Azerusa?
Hvala
Pri testu porta mi napiše
Testiram port 6881 .... NAT napaka poizkusil, sem že z vsemi porti od 6881 do 6889 pri vseh napiše napaka.
Kaj narediti????
Imam še eno vprašanje Prvo sem uporabljal Bit Torrent pa sem ob padcu super nove poizkusil z Azeurusom pa se je zataknilo. Kateri program priporočate da je hitrost kar se da dobra. Ali je C++ boljši od Azerusa?
Hvala
- spremenil: miko64 ()
berta ::
A ne bi najprej pravilno napisu ime programa
AZUREUS
Nastavitve. Dej port med 49152 in 65535 nastavi pa bi moral delat, ker 6881 - 6889 ponavadi ISPji blokirajo.Aja pa če maš firewall moraš ta port potem odpret drugače ti vseeno ne bo delovalo.
Z azureusom je hitrost čist spodobna edina zamera ki gre temu programu je to da pokuri več RAMa kot ostali odjemalci.
AZUREUS
Nastavitve. Dej port med 49152 in 65535 nastavi pa bi moral delat, ker 6881 - 6889 ponavadi ISPji blokirajo.Aja pa če maš firewall moraš ta port potem odpret drugače ti vseeno ne bo delovalo.
Z azureusom je hitrost čist spodobna edina zamera ki gre temu programu je to da pokuri več RAMa kot ostali odjemalci.
miko64 ::
Hvala za popravek imena programa. Če si tako prijazna mi povej kje v XP spremenim port. Imam firewall na ruterju.
hvala
hvala
berta ::
to se nastavi v samem programu. Tools -> Options -> Connection
Incoming TCP LIsten Port nastaviš na eno izmed vrednosti ki so napisane v zgornjem postu. Potem pa ta port odpreš še na firewallu in stvar je urejena
Incoming TCP LIsten Port nastaviš na eno izmed vrednosti ki so napisane v zgornjem postu. Potem pa ta port odpreš še na firewallu in stvar je urejena
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 491940 (42076) | Rias Gremory |
» | Bittorent težaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1366 (1147) | bastadu |
» | Porti na ruteru?Oddelek: Omrežja in internet | 1363 (1300) | CaqKa |
» | Usb modem se odklapljaOddelek: Pomoč in nasveti | 866 (780) | xxxLesy |
» | Težave z bittorrent++ verzija 0.5.4Oddelek: Omrežja in internet | 1182 (1037) | Trupl0 |