Forum » Pomoč in nasveti » Vpu recover !
Vpu recover !
gunserman ::
Lepo prosim za pomoč, ker se sam trudim že en teden !!!! Na starejši računalnik sem hotel povezati internet zato sem kupil dve wireless mrežni kartici. Računalnik ima konfiguracijo (Intel celeron 1200, 184 rama, ati radeon 9200 na PCI slotu!, ..). Račinalnik je delal v redu dokler nisem vanj vstavil mrežno kartico. Odkar imam v računalniku wireless mrežno karico mi računalnik kar naprej javla napako vpu recover. Probal sem že vse, inštaliral vse driverje za matično, grafično, wireless kartico, tudi omega driverje za ati radeon, pa nič! Potem se mislil da je morda težava v napajalniku saj sem imel samo 200W in sem zato kupil napajalnik 350W. Računalnik ne deluje nič boljše. Je pa tudi odvisno od driverjev za grafično kako deluje. Če imam naložene omega driverje mi napiše vpu recover, v windowsih pa se mi sam restarta. Če imam catalyst driverje mi ne napiše vpu recover ampak se mi pojavi črn ekran. V obeh primerih in v vseh dirverjih ki sem jih imel naložene, 1000 driverjev!!! pa se mi računalnik v windowsih ob normalni uporabi (samo msn in mozilla) ponovno zažene. Ko sem pisal to temo se mi je 2- krat ponovno zagnal . Nevem kaj naj naredim ! Prosim za pomoč.
- spremenil: gunserman ()
DominusSLO ::
ati doesn't suck......9200 sux---> & who buy it also sux
malo za šalo...ne se užalit...zasledil sem že dosti problemou zaradi te grafične...
malo za šalo...ne se užalit...zasledil sem že dosti problemou zaradi te grafične...
cpu&nb watercooled, gpu on air at the moment
mojsterleo ::
VPU recover se da izklopit v driverjih. Poskusi grafo premakniti v kak drug PCI slot. Zanima me še kero plato maš.
-- Leo
-- Leo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mojsterleo ()
gunserman ::
Vpu recover sem že izklopil pa ne pomaga. Grafično in mrežno sem pa tud menjal po pci slotih. Imam pa matično Via :
Model : 601-686A
Model : 601-686A
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 9600(XT)/9800 in VIA (morda tudi nVidia) čipovje = veliki problemi!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2655 (1934) | dzinks63 |
» | VPU RecoverOddelek: Pomoč in nasveti | 1229 (1134) | Piksna |
» | Težave radeona z Viinim chipsetom?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1958 (1886) | TheJack |
» | ATI Radeon 9200se težave!Oddelek: Zvok in slika | 1444 (1295) | predator32 |
» | Crknil Radeon??Oddelek: Strojna oprema | 1571 (1292) | Vlady |