Forum » Pomoč in nasveti » recovery password
recovery password
Sivina ::
Zjutraj sem prižgal compa, in so se bri bootu pojavile opcije (safe mode, ... do last woerking configuration), z nobene pa ni hotel pognati XP-jev. Hotel sem naložiti na novo XP pa pravi, da je nekaj narobe in mora formatirati disk - jaz pa nobenih backupov, ta opcija ne pride v poštev. Pri recovery-ju pa me strašuje za admin passord, ki pa ocitno ni pravi in me ne pusti čes. What now?
mato22 ::
Al pa uporabi tale programček: Passware Kit Enterprise. Preverjeno deluje in ti naštima novo Admin geslo.
Sivina ::
hvala za nasvete, situacija je pa naslednja: sicer sem se vrnil v xp-je, toda delajo tako počasi. Task managerja nič ne pokaže da bi kaj laufal odzadi itd. Sem resetiral parkrat, vse dela jako jako počasi. Iz cdja pognal antivirusni- virusa ni. Nekaj ga matra.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kdo je na mojem WI-FIOddelek: Omrežja in internet | 3337 (2778) | gregy |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1421 (1199) | Senitel |
» | Kako izklopit dostop do interneta v domeni...??Oddelek: Omrežja in internet | 1590 (1139) | uros678 |
» | V čem je fora opcije "združljivost" v XP-jih?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1777) | DMouse |
⊘ | Kdo brise oglase? (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 3993 (3137) | Gandalfar |