» »

Po prvem reštartu se setup XPjev konča

Po prvem reštartu se setup XPjev konča

gofra ::

Lep pozdrav!

Ob nalaganju sistema WIN XP, se mi dogaja tole:

Ob zagonu računalnika sem v CD enoto vstavil WIN XP CD in bootal z njega, formatiral disk, naredil particijo in začel nalagati sistem. No, ko pa je prvič prišlo do točke, kjer se računalnik reštarta pride do blokade. Računalnik namreč reštarta a takoj po tem ko se pojavi polje "press any key to boot from CD" zmrzne (pomaga le ročni reset). Ob pritisku tipke s CDja lahko ponovno bootam, ne morem pa ponovno zagnati setupa oz. začetega nadaljevati. Tudi če v BIOSU spremenim boot order, se zagon računala ustavi tik pred tistim, ko bi se moral pojaviti WIN XP logo. Morda kdo ve kaj je narobe?

BTW, probal sem dvakrat, tako, da so naključja izključena.

Hvala in lp

gkovac ::

Po mojih izkušnjah ti "manjka" nekaj v vezi z strojno opremo... sem imel enak problem in sem ugotovil, da mi je crknil RAM.
Si probal mogoče inštalacijo win2000?? al pa win98? pa da ne bom samo windowse propagiru... mogoče linux??

Če se ti ista stvar zgodi povsod potem je res neki narobe z računalnikom, če pa ostela namestitve delujejo pa je neki narobe z CD od winXP.

Sporoči kaj si ugotovil.
lp,

gofra ::

...ugotovil, da je bil BOOT sector se * onesnazen*...ven sem vzel baterijo in ponovil vajo...Dela !

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
292073 (1664) GummyBear
»

Nov PC - hude težave

Oddelek: Strojna oprema
231903 (1464) SynTax64
»