Forum » Programska oprema » SETI
SETI
Marjan ::
A je normalno da pr SETI en paketek obdeluje 18h na CII566@709MHz?
Pomoje bi mogl dost hitrej.
V kolk casa vam obdela 1 paketek?
(a je to odvisen se od cesa druzga kot od procesorja?)
Pomoje bi mogl dost hitrej.
V kolk casa vam obdela 1 paketek?
(a je to odvisen se od cesa druzga kot od procesorja?)
TESKAn ::
To je zato, k SETI ma, ko obdeluje podatke, bazo velikosti 15 mega. Finta je v tem, da teh podatkov pač ne morš naenkat spravt v proc pa jih tam obdelvat, ampak jih je treba postopoma pošiljat po FSB - ju iz rama v proc in rezultate pol nazaj v RAM. Tle ima pa Celeron ozko grlo zarad nizkega FSB - ja.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
PaJo ::
Hm...
Ja mozno je samo hudo tezko, ker tako dolgo meni obdeluje pakete na p1 75
V glavnem ce mas windows verzijo in ce SETI-ja zaganajs kod screensaver pac nastavi tam opcijo da gre v crni ekran in takrat dela SETI obcutno hitreje
Sploh se pa lahko pridruzis nasemu teamu:>NLP Team
null
Ja mozno je samo hudo tezko, ker tako dolgo meni obdeluje pakete na p1 75
V glavnem ce mas windows verzijo in ce SETI-ja zaganajs kod screensaver pac nastavi tam opcijo da gre v crni ekran in takrat dela SETI obcutno hitreje
Sploh se pa lahko pridruzis nasemu teamu:>NLP Team
null
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Loki ::
Dej ti mal vec podatkov:
RAM, verzija SETIja, text-only ali GUI, koliko spikov, gaussianov, tripletov in pulsov?
Pri 2.x verzijah je bila hitrost predvsem odvisna od cimmanjsega mnozilnika, civecjega FSB, latence rama (CAS 2-2-2).
Pri 3.0 je tko - cimvec signalov, tem daljsi cas procesiranja.
P.S. Ce mas 3.0 GUI, poj poglej nastavitve screensaverja, ker ga avtomatsko resetira (brez blank screen), ne glede na prejsno nastavitev.
RAM, verzija SETIja, text-only ali GUI, koliko spikov, gaussianov, tripletov in pulsov?
Pri 2.x verzijah je bila hitrost predvsem odvisna od cimmanjsega mnozilnika, civecjega FSB, latence rama (CAS 2-2-2).
Pri 3.0 je tko - cimvec signalov, tem daljsi cas procesiranja.
P.S. Ce mas 3.0 GUI, poj poglej nastavitve screensaverja, ker ga avtomatsko resetira (brez blank screen), ne glede na prejsno nastavitev.
Marjan ::
seti v. 2.04
CII566@708(83.3*8.5)
64MB/100MHz ram
dela mi samo v screen saver mode, pa takoj na blank screen in mi dela okol 18h, vcasih mal manj, vcasih mal vec.
pomoje bi mi mogl nardit v 13h
CII566@708(83.3*8.5)
64MB/100MHz ram
dela mi samo v screen saver mode, pa takoj na blank screen in mi dela okol 18h, vcasih mal manj, vcasih mal vec.
pomoje bi mi mogl nardit v 13h
krho ::
No jest mam C400@500Mhz pa 64 . rama pa mi je prej text verzija 2.x racunala 12-13h, gui verzija 2.x okr.17h zdej mam pa txt verzijo 3.x mi pa tam okrog 8h. po moje se ti najbl spalca dl-jat txt verzijo in setiDriverja pa mas na disku zravn se kaksnih 10 paketkov
PaJo ::
Aha...
To ta zadnej je kar cool resitev. Ali pa se malo pocakas, namrec v pripravi ze imajo 3.1 verzijo
To ta zadnej je kar cool resitev. Ali pa se malo pocakas, namrec v pripravi ze imajo 3.1 verzijo
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Loki ::
Poglej en moj topic v lozo.
Tam je ful vec od tega.
Drgac je pa SETI iskanje zunajzemeljske inteligence - Search for Extraterrestrial intelligence.
Tam je ful vec od tega.
Drgac je pa SETI iskanje zunajzemeljske inteligence - Search for Extraterrestrial intelligence.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opteron in Seti@HomeOddelek: Novice / Procesorji | 3025 (3025) | frenk |
» | Duroni (morgan) +Seti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3887 (3074) | Boško |
» | SETI@Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 8392 (6145) | d0rK |
» | Seti@HOMEOddelek: Omrežja in internet | 1268 (937) | Jeebs |
» | seti@homeOddelek: Slo-Tech | 2175 (1888) | Igor |