Forum » Pomoč in nasveti » Dila-up povezava ne dela
Dila-up povezava ne dela
Grega_ ::
Imam naslednji problem!
Ko naložim winxp na novo mi dial-up povezava dela, ko pa dodam različne programe npr. office, autocad 2005, nero itd. se mi povezava normalno vzpostavi in dela približno 15s (internet explorer pokaže vse strani in tudi outlook dela) in potem kot da bi jo odrezal! V stanju povezave še kar prihajajo in odhajajo byti! Menjal sem modem pa ni nič boljše! Odstranil sem tudi vse programe pa ni začela delat! A je že kdo imel tak primer? Kaj bi to lahko bilo?
Ko naložim winxp na novo mi dial-up povezava dela, ko pa dodam različne programe npr. office, autocad 2005, nero itd. se mi povezava normalno vzpostavi in dela približno 15s (internet explorer pokaže vse strani in tudi outlook dela) in potem kot da bi jo odrezal! V stanju povezave še kar prihajajo in odhajajo byti! Menjal sem modem pa ni nič boljše! Odstranil sem tudi vse programe pa ni začela delat! A je že kdo imel tak primer? Kaj bi to lahko bilo?
- spremenil: Grega_ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IPTV klient (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Programiranje | 32803 (14253) | ToniT |
» | Opera Mini, blokada ali trenutna nedostopnost?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2159 (1669) | cadab3 |
» | Bitcomet "ubija" internet povezavo?Oddelek: Omrežja in internet | 4727 (3335) | jan01 |
» | Pošta problemOddelek: Programska oprema | 5163 (4648) | Kv1DR_K1LL3R |
» | Program za chat (IP povezava)Oddelek: Omrežja in internet | 1529 (1301) | Jeebs |