Forum » Pomoč in nasveti » BIOS se mi resetira vsakič ko prižgem / rrjam računalnik
BIOS se mi resetira vsakič ko prižgem / rrjam računalnik
theD3viL- ::
Lep pozdrav.
Kot ste že v naslovu prebrali imam sledeči problem in sicer ko prižgem ali restartam računalnik mi napise da se je BIOS resetiru in zdaj laufa na last-fail settingsih. Vedno znova moram pritisniti F1 ali dati default optimal settings in potem dela normalno (se zažene).
Ne pomaga ne format, ne flashanje BIOS-a, ne resetiranje BIOSa (prestavlanje jumperja) .. nč .. vse sm probu pa še zmerej nevem kako bi problem rešu.
Hvala.
Kot ste že v naslovu prebrali imam sledeči problem in sicer ko prižgem ali restartam računalnik mi napise da se je BIOS resetiru in zdaj laufa na last-fail settingsih. Vedno znova moram pritisniti F1 ali dati default optimal settings in potem dela normalno (se zažene).
Ne pomaga ne format, ne flashanje BIOS-a, ne resetiranje BIOSa (prestavlanje jumperja) .. nč .. vse sm probu pa še zmerej nevem kako bi problem rešu.
Hvala.
Meamoto ::
Če daš baterijo ven za par minut in potem nazaj noter, se s tem resetira BIOS, kar se mi zdi da ni bil ravno tvoj namen.
Rabiš novo baterijo.
Rabiš novo baterijo.
theD3viL- ::
hm..sam se mi zdi mal čudn ker je računalnik star 1 leto.. tko da ne bi smel prhajat do takih problemov
XsenO ::
Jz sem moral na novi matični plošči že po 2 tednih zamenjat baterijo ker sem imel podobne težave.
1 + 1 = 1
pviran3 ::
Probi nastavt frekvenco procesorja na delavno
Mi je tudi to na celeronu 400mhz prbijalo pa je kr nehalo
Mislim, da če je rač v elektriki, bi moralo delati tudi z bol švoh baterijo
Mi je tudi to na celeronu 400mhz prbijalo pa je kr nehalo
Mislim, da če je rač v elektriki, bi moralo delati tudi z bol švoh baterijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17848 (13971) | G_mAn |
» | ASUS a7n8x-xOddelek: Strojna oprema | 735 (678) | Duhec |
» | Sistem se ne zbudiOddelek: Pomoč in nasveti | 1472 (1257) | šemeno |
» | Problem z uro in datumom v xp-jihOddelek: Pomoč in nasveti | 1791 (1678) | Parsifal |
» | Težava z zagonom računalnika (strojna napaka?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1905 (1698) | jat2406 |