Forum » Omrežja in internet » ADSL preneha.
ADSL preneha.
dzajc ::
Imam majhen a za mene velik problem.
Nimam malo izkušenj, vendar me je ta problem privedel do tega, da moram potožit.
ADSL povezava mi pri zagonu windowsov lepo deluje. Ko mine približno 5 minut, se povezava ne prekine amkak preneha delovati. Vsi brskljalniki prenehajo, prav tako eMula itd.
Prosim, če mi zna kdo pomagati.
Poskusil sem že z AVG, tudi z Ad-aware itd. Računalnik je čist, vsaj mislim da je.
LP
Nimam malo izkušenj, vendar me je ta problem privedel do tega, da moram potožit.
ADSL povezava mi pri zagonu windowsov lepo deluje. Ko mine približno 5 minut, se povezava ne prekine amkak preneha delovati. Vsi brskljalniki prenehajo, prav tako eMula itd.
Prosim, če mi zna kdo pomagati.
Poskusil sem že z AVG, tudi z Ad-aware itd. Računalnik je čist, vsaj mislim da je.
LP
Dx3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenehanje kajenja - Nasveti? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17592 (13803) | satfinder |
» | Prenehanje kajenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 106477 (30873) | Ajrina |
» | Tabhomepage.com - prosim za vaše mnenjeOddelek: Izdelava spletišč | 3551 (2724) | csrf |
» | Je kaj resnice glede opustitve kajenja?Oddelek: Loža | 8055 (6626) | m0LN4r |
» | Warner Bros. priznal obsežne zlorabe DMCA takedown postopkaOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 12004 (9887) | noraguta |