Forum » Omrežja in internet » Neka stran z rožicami -Omy
Neka stran z rožicami -Omy
matk ::
Mene pa zanima ta internetna stran Flowah powah.
Na kaksen način je ta stran (in podobne) lahko legalna? Kako sploh deluje? A imajo vse DVD-je, mp3-je... na svojem serverju ali kako? Je kvaliteta DVD-jev ista kot na originalnih frišnih direkt iz trgovine ?
Se vam zdi vredno dat toliko $$$ za dostop do strani, ki to ponuja, ali je se vedno boljse P2P in divxi? (iz povsem uporabiškega vidika)
Mal sem guglal pa samo hvalijo.
Vsako mnenje je dobrodošlo.
Na kaksen način je ta stran (in podobne) lahko legalna? Kako sploh deluje? A imajo vse DVD-je, mp3-je... na svojem serverju ali kako? Je kvaliteta DVD-jev ista kot na originalnih frišnih direkt iz trgovine ?
Se vam zdi vredno dat toliko $$$ za dostop do strani, ki to ponuja, ali je se vedno boljse P2P in divxi? (iz povsem uporabiškega vidika)
Mal sem guglal pa samo hvalijo.
Vsako mnenje je dobrodošlo.
- zaklenil: OmegaBlue ()
Predator ::
Stran ni legalna, ne nasedat marketinskim prijemom na njej. Tole ni nic drugega kot placljiv frontend za eno obliko P2P, podobna metoda kot od suprzvezde .com in .net clona.
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MPAA nastavlja limaniceOddelek: Novice / Zasebnost | 4989 (3050) | edge540 |
» | R.I.P suprnova.org (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11690 (5974) | BigWhale |
» | Microsoft razvija P2P aplikacijoOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5131 (4068) | Utk |
» | RIAA toži - spet (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10200 (8101) | Dman |
» | Programski patenti proti P2POddelek: Novice / Industrijska lastnina | 4285 (3341) | Microsoft |