» »

Kakšen dober program za delat hip hop muzko

Kakšen dober program za delat hip hop muzko

Huey P ::

Mene zanima, če kdo ve za kakšen dober program za delat hip hop muzko. Predvsem me zanima nekaj podobnega kot Hip Hop eJay. Če kdo ve za stran, kjer lahko tak program snemem (zastonj) mi naj prosim pove.

Hvala vnaprej!

..::DOOM III: The Legacy::..

Huey P ::

Anyone?
..::DOOM III: The Legacy::..

TheHijacker ::

Mejli me!

Hip Hop eJay 2... Hmm...
http://www.google.si

gkovac ::

jest mam doma Dance E-Jay ali neki podobnega... zadeva je precej kul, ampak se mi ne da ukvarjat z njo :D

meili me
lp,
____________________________________________
"Left to themselves, things tend to go from bad to worse."

TheHijacker ::

Mislim, da ga Dance eJay ne bo zanimal... Sem mu že "svetoval", kje naj "kupi" Hip Hop eJay... Sam imam sicer tudi Rave eJay ampak sem popolni antitalent za delanje glasbe. Sem že obupal :\
http://www.google.si

DrSergioDJ ::

ah, delat muzko sploh ni težko. Sam sem naredil ene par rave/techno komadov, pa so prov dobro izpadli ( seveda se jih da še izboljšat ). Delam pa predvsem z PRO DJ ( čeprov ni lih najboljši, ampak za silo pa je ).
...

Huey P ::

Sem tudi že sam sprobal Rave eJay pa druge take zadeve... Sicer pa zdaj uporabljam FruityLoops 3 in zdaj bom še "kupil" Hip Hop eJay 2 pozneje, ko pa pridem do keša pa še E-mu SP 12 Sampler,... Zdaj se bom resno lotil glasbe!

..::DOOM III: The Legacy::..

TheHijacker ::

Kot "svetovalec" ob "nakupu" programa Hip Hop eJay se priporočam da prvi slišim izdelano glasbo in zahtevam, da me navedeš kot soavtorja skladb potem, ko boš znan. Seveda poleg pride tudi denar od prodanih zgoščenk in skupinsko slikanje ob predaji zlate ter nato platinaste plošče. >:D:D>:D

Mislim resno! ;)
http://www.google.si

Tr0n ::

Najboljsi all-around music studio paket je trenutno Reason podjetja Propellerheads (http://www.propellerheads.se). Zadeva seka in to ZELO. Priporocam.

Tr0n ::

Huey P: jaz sem nekaj casa tudi delal z FruityLoopsi, sem si celo kupil basic verzijo, ampak sem kasneje opazil, da je le igracka v primerjavi s pravimi music paketi (recimo Cubase + Reason + Reaktor je trenutno izjemno mocna kombinacija, ki se ze zelo, zelo pribliza hardwarski kvaliteti).

Dobra stran Reason-a je recimo v tem, da je izdelan objektno, tako lahko celotni rack obrnes na drugo stran in sam povezujes dolocene komponente (redrum mascine, substractor analog synth, dr. rex loop player, nn-19 sample,...) + efekti + 14 kanalni mixer (lahko jih uporabis poljubno stevilo oz. toliko koliko ti zmore masina) + matrix sequencer + ...

O Reaktorju pa raje ne bi govoril, ker je tako kompleksen program, da ga je zelo tezko razlozit v par besedah. Omogoca namrec, da si sam sestavis popolnoma svoj instrument, synthesizer, drum mascine,.. karkoli hoces oz. znas. Podobnen je Electronic Workbenchu, le da imas tukaj compresorje, efekte, osciloscope,... Lahko ga uporabis tudi kot VST instrument. V glavnem, mega, MEGA zadeva.

Huey P ::

Zdaj bom (če bom kje našel) downloadal tale program Reason in Reaktor pa bomo vidli, če ta stvar seka. Cubase VST 5 pa sem si nameraval celo kupiti pa je program nekam drag (mislim da cca. 20.000). Našel pa sem stran kjer sem si zastonj downloadal celoten FruityLoops 3 Full :D:D:D

Bom napisal občutke glede Reaktorja in Reason...

..::DOOM III: The Legacy::..

--Switch-- ::

Reason je res dobr(meni ga je TrOn nabavu) in sem mu res hvaležen.;)

Tr0n ::

Huey: to so zelo dragi programi, zato jih je boljse najprej stestirat s kaksno warez verzijo :) ker recimo reaktor pride mislim da cez 600$, kar je obcutno prevec.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem program

Oddelek: Programska oprema
111517 (1203) bluefish
»

Kater program za delat Hip Hop glasbo?

Oddelek: Zvok in slika
51959 (1809) Blazzz
»

ustvarjanje MUSKE ...kakrsn kol nasvet

Oddelek: Pomoč in nasveti
81551 (1424) zile
»

Glasba - Ustvarjanje

Oddelek: Sedem umetnosti
463035 (2597) tha_man
»

Music Stuff

Oddelek: Zvok in slika
61893 (1710) Tr0n

Več podobnih tem