Forum » Zvok in slika » Kater program za delat Hip Hop glasbo?
Kater program za delat Hip Hop glasbo?
MaX ::
Prijatelj dela rap in hip hop komade z HipHop eJay-em. Trenutno uporablja HipHop eJay 4 in 2, potrebuje pa dodatne sample. Morda kdo ve, kje bi se jih dalo dobiti, kupiti ali pa naložiti z neta?
Kateri program bi bil tudi še uporaben za ustvarjanje te zvrsti glasbe?
Kateri program bi bil tudi še uporaben za ustvarjanje te zvrsti glasbe?
LeBron James ::
E-Jay-a vrz stran pa uzem al Fruity Loops 5, al pa Reason 3 al pa 2.5. Sam delam v Fruityu in mi je zakon, dodatne sample das dol al pa kje poberes, loh pa tud sam kej uizi posemplas pa das not, tko da jz ti priporocam FL5.
Lp
Lp
Tr0n ::
LOL @ e-Jay.
Bos pa ze moral prestavit v visjo in zacet uporabljat Cubase/Nuendo, VST plugine (Waves, Nord,...). Za originalne zvoke pa kak NI Reaktor skupaj s Reason-om in ostalimi produkti. FruityLoops je sicer cool za zacetnike, to pa je tudi vse.
Bos pa ze moral prestavit v visjo in zacet uporabljat Cubase/Nuendo, VST plugine (Waves, Nord,...). Za originalne zvoke pa kak NI Reaktor skupaj s Reason-om in ostalimi produkti. FruityLoops je sicer cool za zacetnike, to pa je tudi vse.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
Blazzz ::
Kot je ze tr0n rekel, vendar boš potrebaval kar precej časa za učenje(razn za reason),
drgač bi ti pa priporočou ableton, s katerim lahko tako produciraš kot izvedeš live performance, pa še dokaj enostaven je za uporabo
lp, blaž
drgač bi ti pa priporočou ableton, s katerim lahko tako produciraš kot izvedeš live performance, pa še dokaj enostaven je za uporabo
lp, blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem programOddelek: Programska oprema | 1604 (1290) | bluefish |
» | Progrma za izdelavo muskOddelek: Programska oprema | 1118 (1007) | Lex |
» | Glasba - UstvarjanjeOddelek: Sedem umetnosti | 3153 (2715) | tha_man |
» | Kakšen dober program za delat hip hop muzkoOddelek: Programska oprema | 1627 (1519) | Tr0n |
» | Music StuffOddelek: Zvok in slika | 1958 (1775) | Tr0n |