» »

MMORPG - WoW

MMORPG - WoW

Cizimizi ::

zdaj prihaja kar veliko Massive Multiplayer Online RolePlaying Games
zato me zanima če je kdo že špilal World of Warcraft kot beta verzijo
ali celo ki jo je že dobil
in če lahko opiše kakšna se mu je zdela

Mavrik ::

Špilal. Prvih nekaj dni ni boljšega. Potem pa mi je postalo rahlo enolično, je pa res da je nisem veliko igral.
The truth is rarely pure and never simple.

Dr.SmaSh ::

Najboljsi MMORPG vseh casov... igral US OB ter Korean OB... in komaj cakam EU OB!

Spil je obsezen... masiven... svet je rs ogromen in dobesedno ahko vse prehodite, ne da bi 1x videli "Loading Screen". Edino kdaj to izpise je k komaj pridete v igro, ter kadar greste na drug kontinent.

Teren je zelo(!) raznolik in da bi ti hitro postal dolg cas dvomim... tj. seveda ce vas zanimajo MMORPG igre. Sem igral L2 in SWG ampak v primerjavi z WoW je vse to podn.

Grafika je kaxna je.. pac WC3 still. Seveda je vse prelepo narejeno, noc, dan, megla itd itd.

Vsekakor najboljsi MMORPG do sedaj... v US ga ze veselo nazigajo... kmalu pride v Koreo... mi pa sevedno cakamo na OB (Ty Blizz) :(

Seveda pa bomo mi dobili dosti bolj izpopolnjeno igro.... taksno kot si Blizz zeli.

Samo o tem kako dobra je igrica govoir dejstvo da so v enem dnevu prodali vse izvode igre. Cez kaxen dan so podvojili stevilo serverjev...
..:: LIVE 2 OVERCLOCK, OVERCLOCK 2 LIVE! ::..

qrof ::

ne začni igrat, če ti je življenje drago!

Beliar ::

Sam tole, mi lah kdo pove ce se da kje dobit open beta? Baje se da dobit u Sloveniji... sam nism kej dost seznanjn s tem tko da ce mi razlozite, bom zlo hvalezn :D

Exilian ::

kaj ma veze slovenija z beto?.. verjetno si že kdaj slisal za p2p aka. emule, torrent... (beri -> search: world of warcraft)

za podrobnejša navodila ti predlagam da si pogledaš slo-compov forum, kjer je ahac spisal par nasvetov.
It's not the opensource i hate.
It's the fanclub I cannot stand.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Exilian ()

Xplicit ::

beta verzijo se je dalo dobiti tako da si se prijavil za beta testerja, mislm da je bilo enkrat lani oktobra in ce so te izbrali, si lahko spilal

drugace pa tdi ce najdes na kaksnem p2p omrezju to beta verzijo (ter jo dl-jas, kar je seveda nelegalno), ti tako ali tako ne bo delalo, ker rabis nek 'key'/serial number/...

Pegaz ::

Če bi v googlu vpisal

world of warcraft serial

a ne bi delal?

JanezekNovak ::

qrof

registriran: 11.08.2003

Poslano: 25.12.2004 16:56:18
Pošlji zasebno sporočilo
ne začni igrat, če ti je življenje drago!

Bolj resnične izjave na tem forumu še ni bilo!

Ko oz. če boš začel igrat verjami, da te bo potegnilo noter in pol pa adijo RL!!!!!
http://www.euroairsoft.com/

Hrenojed: niti približno.

Stvar se ne da piratizirat.

pingec ::

da se spilat korejsko, jst bi mogu met nekje account...
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.

Sycroft ::

kolkr jaz vem bo korejski OB se do 13. januarja, eu beta pa bo samo za prednarocnike igre tako da ne bo open. (zal) se pa strinjam z qrofom. ne zacni igrat ce nisi psihicno mocan ker ko te enkrat potegne not, bos vidu sam se raptorje pa lvl pa exp pa nove spele in orozja in cimprej uno zver iz jame ubit ker si ze 4x not umru in si mogu laufat spet iz pokopalisca tja. uf.. rajs neham:D

Pegaz ::

Pozna kdo podobno igro kot Mir3. Igral sem jo, dokler ni postala plačljiva.

dvince ::

:)) Naslednji teden se KONČNO odpre WoW za Europe in začetek novega življenja za warcraft fanatike
Ve kdo kolko bo stala WoW registracija?

Registracija sama po sebi nič.
Prišel bo pa špil okoli ~10k pa še potem 6900 za dva meseca če kupuješ GameCarde pri Mantisu. Če pa maš kreditno pa plačaš za več mesecev skupaj potem pa te pride ~2500 na mesec.

nicnevem ::

> Ko oz. če boš začel igrat verjami, da te bo potegnilo noter in pol pa adijo RL!!!!!

Ai, zato tudi razmišljam če bi sploh šel tvegat. Bo fax šel adijo, pa še kaj...

Malo špekulacije...če že en takle relativno preprost špil tako zasvoji množice, si zna kdo predstavljat kaj nas čaka čez nekaj let (5, 10..?) s popolnoma funkcionalnim virtiual reality MMORPG podobnega stila..js se bom kar preselil v eno zakotno kočo ob jezeru sredi gmajne polne vilink..hehe ;)

ShowDown ::

pozna še kdo kak drug MMORPG špil.....igra je lahko free ali plačljiva, glavno da je igranje free

Tr0n ::

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1535226557 (7247) oo7
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

67261343 (14373) kr?en
»

MMORPG

333947 (3387) bdoxx
»

Free MMORPG igre

293136 (2509) Tr0n
»

World of Warcraft: 9 milijonov aktivnih igralcev