Forum » Elektrotehnika in elektronika » Electronics Workbench
Electronics Workbench
Hrenowsky ::
Zanima me ce ima kdo ta program ali pa ce kdo ve iz kje ga lahko downloadam. Ni nujno da je najnovejsa verzija.
Potrebujem ga za testiranje inverterskih vezij.
Potrebujem ga za testiranje inverterskih vezij.
.:Biological insanity:.
Azrael ::
Demo si lahko snameš tukaj.
Zadeva je kar uporabna, ni pa vsemogočna in včasih kaj preveriš hitreje peš. Na žalost mnogih ta software ni free in ti tu z raznimi vrtnarskimi nasveti ne smemo pomagati, Pravila.
LP, Azrael
Zadeva je kar uporabna, ni pa vsemogočna in včasih kaj preveriš hitreje peš. Na žalost mnogih ta software ni free in ti tu z raznimi vrtnarskimi nasveti ne smemo pomagati, Pravila.
LP, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.
BluPhenix ::
Zadeva se ne imenuje več Electronics Workbench, program so preimenovali v MultiSim.
Zadnja verzija EWBja kot takega je mislim da 5.12, je pa precej stara nekje 5 let se mi zdi. Če hodiš na elektro lahko da imajo kje na šoli (če si na faksu imajo v laboratoriju za digitalne tohnologije) drugače se pa znajdi sam.
Zadnja verzija EWBja kot takega je mislim da 5.12, je pa precej stara nekje 5 let se mi zdi. Če hodiš na elektro lahko da imajo kje na šoli (če si na faksu imajo v laboratoriju za digitalne tohnologije) drugače se pa znajdi sam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 507810 (4791) | miko22 |
» | Intel Little Valley D201GLY2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 8671 (5926) | balocom |
» | Lost Planet: Extreme Condition (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6220 (4005) | Tic |
» | Izdelava DIY CNCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13363 (12661) | Azrael |
» | password recoveryOddelek: Programska oprema | 2148 (844) | Veron |