Forum » Pomoč in nasveti » presnemavanje originalnih CDjev, seveda za lastno uporabo
presnemavanje originalnih CDjev, seveda za lastno uporabo
eDDi ::
Sem kupil CD od navigacije Blaupunkt, ki bi ga rad presnel in seveda kopijo uporabljal med vožnjo, saj se CDji zelo uničijo. mimogrede ta CD stane 34kSIT.
probal sem z alcoholom in clone CD, CD lepo presname.. ista velikost, ista zaščita še naprej (safedisc V2) ampak ko vtaknem v navigacijo ne dela.
za kakršnokoli idejo bom zelo hvaležen.
LP; Edi
probal sem z alcoholom in clone CD, CD lepo presname.. ista velikost, ista zaščita še naprej (safedisc V2) ampak ko vtaknem v navigacijo ne dela.
za kakršnokoli idejo bom zelo hvaležen.
LP; Edi
glinik ::
Očitno so se tukaj za zaščito zelo potrudili...
Lp
Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))
Je vredno razmisleka ...
Je vredno razmisleka ...
LoneWolf ::
Ali pa je enostavno laser v navigaciji (namerno) starejse generacije in ne bere manj odsevnih recordable CDjev...
ABX ::
Če že daš 34k za CD, bi človek pričakoval vsaj par rezervnih cd-jev.
To kar pravi Lonewolf je zelo možno.
To kar pravi Lonewolf je zelo možno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
RacMan007 ::
eDDi, en nasvet, ki ti morda reši težavo. Kupi en prazen "avdio CD", pa na njega prek CloneCd-ja zapeci navigacijo. Avdio CD-ji imajo namreč večjo odbojnost lasreskega žarka, pa bi ti ga potem morda prebrala tudi navigacija v avtu.
Nisi nam povedal ene informacije, ki bi morda pomagala - kako ti avtoradio bere zapečene CD-je? V redu ali ima tudi z njimi občasno težave (v stilu daljšega branja ali javljanja erorja)? S tem bi lahko videli, ali je tu težava. Vsekakor se ti splača probat to narediti (kopijo na avdioCD) - so malo dražji a tako pač je.
LP pa obilo uspelov.
Nisi nam povedal ene informacije, ki bi morda pomagala - kako ti avtoradio bere zapečene CD-je? V redu ali ima tudi z njimi občasno težave (v stilu daljšega branja ali javljanja erorja)? S tem bi lahko videli, ali je tu težava. Vsekakor se ti splača probat to narediti (kopijo na avdioCD) - so malo dražji a tako pač je.
LP pa obilo uspelov.
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!
sem prekopiral...
postopek... mission imposibble... imam dva pekača.. Liteon 52 in NEC 3500...
z nobenim nisem uspel presneti...
pri kolegu... Samsung 32x je pa mi uspelo iz prve...
Software: Alcohol 120%, branje 1x, snemanje 4x
postopek... mission imposibble... imam dva pekača.. Liteon 52 in NEC 3500...
z nobenim nisem uspel presneti...
pri kolegu... Samsung 32x je pa mi uspelo iz prve...
Software: Alcohol 120%, branje 1x, snemanje 4x
RacMan007 ::
eDDi, a to pomeni, da si imel težave doma in ti ga ni hotelo kopirat, in si potem to uspešno naredil pri kolegu, če sem prav razumel? Njegova kopija pa ti dela?
Kateri tip CD-ja si uporabu? Tebi ga sploh ni hotelo kopirat ali so b'le samo kopije neuporabne? Razlož' mal', da vidimo, kje je bil srž problema...
Kateri tip CD-ja si uporabu? Tebi ga sploh ni hotelo kopirat ali so b'le samo kopije neuporabne? Razlož' mal', da vidimo, kje je bil srž problema...
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!
hmm..
doma sem posnel tudi en kup CDjev... lahko sem jih kopiral... in kopija je bila dobra... ko sem primerjal z clony XXL sta bila original in kopija enaka. sam v navigacije ni delalo.
problem je zgleda v pekaču, ki ne zna poneverit safedisc V2 zaščite oz ne zna uspešno prebrat in prepisat slabih sektorjev.
seveda sem pri sebi probal in NEC 3500 in z LiteOn 52x, pri najmanjših hitrostih in pri različnih medijih.
pri kolegu, je pa v prvem poskusu z najmanjšo hitrostju uspelo prekopirat CD. CD pekač je bil nek Samsung 32x. Pri večji hitrosti je CD pri kolegu tudi skopiralo ampak CD ni bil uporabne v navigaciji.
sem dosti natančno razložil?
LP; Edi
doma sem posnel tudi en kup CDjev... lahko sem jih kopiral... in kopija je bila dobra... ko sem primerjal z clony XXL sta bila original in kopija enaka. sam v navigacije ni delalo.
problem je zgleda v pekaču, ki ne zna poneverit safedisc V2 zaščite oz ne zna uspešno prebrat in prepisat slabih sektorjev.
seveda sem pri sebi probal in NEC 3500 in z LiteOn 52x, pri najmanjših hitrostih in pri različnih medijih.
pri kolegu, je pa v prvem poskusu z najmanjšo hitrostju uspelo prekopirat CD. CD pekač je bil nek Samsung 32x. Pri večji hitrosti je CD pri kolegu tudi skopiralo ampak CD ni bil uporabne v navigaciji.
sem dosti natančno razložil?
LP; Edi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | E6420 navijanjeOddelek: Navijanje | 2336 (1471) | kuglvinkl |
» | Kopiranje zaščitenih CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 9305 (7511) | charly5650 |
» | AMD ATHLON 64 3200+ Venice BOX LBBLE 0517BPDW 50K (JAE)Oddelek: Strojna oprema | 1864 (1467) | willson |
» | Kako z novejših CD jev mp3 narestOddelek: Zvok in slika | 1641 (1270) | zvitorepec |
» | Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!Oddelek: Programska oprema | 2568 (2295) | dualband |