» »

presnemavanje originalnih CDjev, seveda za lastno uporabo

presnemavanje originalnih CDjev, seveda za lastno uporabo

eDDi ::

Sem kupil CD od navigacije Blaupunkt, ki bi ga rad presnel in seveda kopijo uporabljal med vožnjo, saj se CDji zelo uničijo. mimogrede ta CD stane 34kSIT.

probal sem z alcoholom in clone CD, CD lepo presname.. ista velikost, ista zaščita še naprej (safedisc V2) ampak ko vtaknem v navigacijo ne dela.

za kakršnokoli idejo bom zelo hvaležen.

LP; Edi

glinik ::

Očitno so se tukaj za zaščito zelo potrudili... >:D

Lp
Če bi faušija gorela, cela Slovenija bi gorela :)))

Je vredno razmisleka ...

LoneWolf ::

Ali pa je enostavno laser v navigaciji (namerno) starejse generacije in ne bere manj odsevnih recordable CDjev...

ABX ::

Če že daš 34k za CD, bi človek pričakoval vsaj par rezervnih cd-jev.

To kar pravi Lonewolf je zelo možno.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

RacMan007 ::

eDDi, en nasvet, ki ti morda reši težavo. Kupi en prazen "avdio CD", pa na njega prek CloneCd-ja zapeci navigacijo. Avdio CD-ji imajo namreč večjo odbojnost lasreskega žarka, pa bi ti ga potem morda prebrala tudi navigacija v avtu.

Nisi nam povedal ene informacije, ki bi morda pomagala - kako ti avtoradio bere zapečene CD-je? V redu ali ima tudi z njimi občasno težave (v stilu daljšega branja ali javljanja erorja)? S tem bi lahko videli, ali je tu težava. Vsekakor se ti splača probat to narediti (kopijo na avdioCD) - so malo dražji a tako pač je.

LP pa obilo uspelov.
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!

sem prekopiral...

postopek... mission imposibble... imam dva pekača.. Liteon 52 in NEC 3500...

z nobenim nisem uspel presneti...

pri kolegu... Samsung 32x je pa mi uspelo iz prve...

Software: Alcohol 120%, branje 1x, snemanje 4x

RacMan007 ::

eDDi, a to pomeni, da si imel težave doma in ti ga ni hotelo kopirat, in si potem to uspešno naredil pri kolegu, če sem prav razumel? Njegova kopija pa ti dela?
Kateri tip CD-ja si uporabu? Tebi ga sploh ni hotelo kopirat ali so b'le samo kopije neuporabne? Razlož' mal', da vidimo, kje je bil srž problema...
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!

hmm..

doma sem posnel tudi en kup CDjev... lahko sem jih kopiral... in kopija je bila dobra... ko sem primerjal z clony XXL sta bila original in kopija enaka. sam v navigacije ni delalo.

problem je zgleda v pekaču, ki ne zna poneverit safedisc V2 zaščite oz ne zna uspešno prebrat in prepisat slabih sektorjev.

seveda sem pri sebi probal in NEC 3500 in z LiteOn 52x, pri najmanjših hitrostih in pri različnih medijih.

pri kolegu, je pa v prvem poskusu z najmanjšo hitrostju uspelo prekopirat CD. CD pekač je bil nek Samsung 32x. Pri večji hitrosti je CD pri kolegu tudi skopiralo ampak CD ni bil uporabne v navigaciji.

sem dosti natančno razložil?

LP; Edi

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

E6420 navijanje

Oddelek: Navijanje
392336 (1471) kuglvinkl
»

Kopiranje zaščitenih CD-jev

Oddelek: Pomoč in nasveti
469305 (7511) charly5650
»

AMD ATHLON 64 3200+ Venice BOX LBBLE 0517BPDW 50K (JAE)

Oddelek: Strojna oprema
281864 (1467) willson
»

Kako z novejših CD jev mp3 narest

Oddelek: Zvok in slika
161641 (1270) zvitorepec
»

Zakaj CLONE-CD ni zanesljiv ali kako skopirati Audio CD?!

Oddelek: Programska oprema
202568 (2295) dualband

Več podobnih tem