Forum » Pomoč in nasveti » boot disketa
boot disketa
robbe ::
Oki kako si pa to mislu??? Če obstaja disketa, ki v bistvu bota s cd-ja? Ja pol je najbrž cd ta ki bota ne?
ABX ::
Vtakni disketo v CD drive, če boš močno potisnil zna bit da končaš v bios.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ABX ()
ABX ::
Pc boot-aš iz cd-ja ali diskete.
Imaš pa možnost boot-at z disketo ter mount-at cd-rom.
Imaš pa možnost boot-at z disketo ter mount-at cd-rom.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
schurda ::
Fantje, mislim, da se je droid malo slabo izrazil, ampak ne bet zdej tolelje nesramni. Pač ne zna prit v BIOS od Leptopa, ker ni isto kot pri PC-ju. Da ne boste mislili, meni je moral en tip po 2 mesecih pokazat, kje je to, ker sam tudi nisem našel.
Dovolj nakladanja!
Droid, poženi Leptopa in pritiskaj F1 do F12. Nekje okrog F8 bi morala biti opcija za BOOT, sicer pa na F2 ali F12 ponavadi. Drugače pa poskušaj kakšen ESC, DEL INS, sej tako ne moreš nič uničit. Pa smporoči, če ti je ratalo.
P.S. Še to: Ko enkrat izbereš recimo BOOT s CD-ja, si naslednjič ponavadi tega ne zapomni. Vsaj moj ne.
Dovolj nakladanja!
Droid, poženi Leptopa in pritiskaj F1 do F12. Nekje okrog F8 bi morala biti opcija za BOOT, sicer pa na F2 ali F12 ponavadi. Drugače pa poskušaj kakšen ESC, DEL INS, sej tako ne moreš nič uničit. Pa smporoči, če ti je ratalo.
P.S. Še to: Ko enkrat izbereš recimo BOOT s CD-ja, si naslednjič ponavadi tega ne zapomni. Vsaj moj ne.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
mezzene ::
In kaj bo potem on v biosu delal ? če še v njega ne zna prit *pomoje si bo računalnik navil*
droid ::
ga ne mislim navit ampak mislim naštimat boot from cd-rom in v biose ne znam prit ker mi nic ne napise oz. ko ga užgem mi napiše toshiba čez cel zaslon in takoj zažene windowse
schurda ::
No, nehaj že razpravljat, ko ti napiše tošiba zašibej in stiskaj omenjene tipke.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
droid ::
sem stiskal razne tipke in pol se sploh ni več nič pokazalo in ni šlo nikamor pol sm mu izklopil uso elektriko in nazaj vklopil tako je začel delat spet normalno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | namestitev sistema na hp6830sOddelek: Pomoč in nasveti | 2560 (1453) | Zheegec |
» | Iz nič postaviti računalnik na nogeOddelek: Pomoč in nasveti | 1623 (964) | mrgwn |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1148 (968) | amigo_no1 |
» | Ne morem prepisati Viste z XP-jiOddelek: Operacijski sistemi | 1559 (1325) | Mare2 |
» | inštalacija WinXPOddelek: Pomoč in nasveti | 1332 (1204) | AngelOfDeath |