Forum » Pomoč in nasveti » ventilatorji ne delajo!!!
ventilatorji ne delajo!!!
francka45 ::
ojla-plis help me!!! jest sem pri sebi sedaj montiral v PC vodno hlajenje in zraven še 1 dodaten 12cm ventilator od revolteka. en vetilator(8cm) od revolteka sem že imu u PC-ju in ta je delal pa pihal ko vrag... a sedaj ko sem odklopil klasičen ventilator iz procesorja (tist ta majhen ca.: 6cm) sta mi ta dva revolteka ki sta priklopljena na mamo plato ugasnila u biosu mi piše pri CPU fan: 0 pa sploh ni priklopljen pri POWER fan , pa CHASSIS fan pa N/A!!! mama plata zgleda sploh ne daje štroma do ventilatorjev!!! zdej pa nimam pojma kva naj nardim Jest rabm ventiče (k se tko fajn svetjo)
PLIS HELP
PLIS HELP
korenje_ver2 ::
kaj pa posegas v racunalnik na lastno pest. za to so usposobljeni delavci v racunalniskih firmah.
korenje_ver2 ::
kaj te zanima? definicija besede? torej spreminjanje komponent v racunalniku (kar si ti pocel) ne delajo v servisih za racunalnisko opremo? je vodno hlajenje kej posebnega? sigurno ima nekje CE znak, sicer nebi smel biti na trziscu. tako da to smejo montirati tudi na servisih.
kuglvinkl ::
Mogoče plata ne more izplunit tolk toka. Priklopi direkt na Molex.
Your focus determines your reallity
jest10 ::
Zgleda moraš imeti prikloplen ventilator na priklopu za procesorski ventilator, da ti delajo ostali priklopi- torej veš kaj moraš narediti
francka45 ::
ej korenje-smisel moddinga je v tem da kaj sam narediš ne pa da tam v neki firmi rečeš naj naredijo to, pa to, in potem oni to naredijo... v tem ni fore
drugače te pa nisem vprašal kaj je definicija besede, ampak če veš kaj je sploh štos modinga?
drugače te pa nisem vprašal kaj je definicija besede, ampak če veš kaj je sploh štos modinga?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: francka45 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Raijintek TRITON vodno hlajenje. kam priklopiti pumpo?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1326 (975) | BorutK-73 |
» | matična piska - kaj je crknilo???Oddelek: Strojna oprema | 863 (811) | tomaz255 |
» | Kateri hladilnik?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1924 (1365) | Grimlord |
⊘ | Ce hocete res poceni RES dobro pa ne preglasno hlajenje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7661 (5295) | TESKAn |