» »

ventilatorji ne delajo!!!

ventilatorji ne delajo!!!

francka45 ::

ojla-plis help me!!!:'( jest sem pri sebi sedaj montiral v PC vodno hlajenje in zraven še 1 dodaten 12cm ventilator od revolteka. en vetilator(8cm) od revolteka sem že imu u PC-ju in ta je delal pa pihal ko vrag... a sedaj ko sem odklopil klasičen ventilator iz procesorja (tist ta majhen ca.: 6cm) sta mi ta dva revolteka ki sta priklopljena na mamo plato ugasnila;( u biosu mi piše pri CPU fan: 0 pa sploh ni priklopljen pri POWER fan , pa CHASSIS fan pa N/A!!! mama plata zgleda sploh ne daje štroma do ventilatorjev!!!|O zdej pa nimam pojma kva naj nardim:O Jest rabm ventiče (k se tko fajn svetjo)8-)

PLIS HELP0:)

korenje_ver2 ::

kaj pa posegas v racunalnik na lastno pest. za to so usposobljeni delavci v racunalniskih firmah.

a ti veš kva je fora >:D 0:):)) 8-) MODIFICIRANJA0:) :)) >:D 8-) ? :-P

jest sem že vse svoje PC-je sam sestavu-še nikol kupu;(

korenje_ver2 ::

kaj te zanima? definicija besede? torej spreminjanje komponent v racunalniku (kar si ti pocel) ne delajo v servisih za racunalnisko opremo? je vodno hlajenje kej posebnega? sigurno ima nekje CE znak, sicer nebi smel biti na trziscu. tako da to smejo montirati tudi na servisih.

kuglvinkl ::

Mogoče plata ne more izplunit tolk toka. Priklopi direkt na Molex.
Your focus determines your reallity

jest10 ::

Zgleda moraš imeti prikloplen ventilator na priklopu za procesorski ventilator, da ti delajo ostali priklopi- torej veš kaj moraš narediti

ej korenje-smisel moddinga je v tem da kaj sam narediš8-) ne pa da tam v neki firmi rečeš naj naredijo to, pa to, in potem oni to naredijo... v tem ni fore|O
drugače te pa nisem vprašal kaj je definicija besede, ampak če veš kaj je sploh štos modinga?:\

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Raijintek TRITON vodno hlajenje. kam priklopiti pumpo?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
81326 (975) BorutK-73
»

matična piska - kaj je crknilo???

Oddelek: Strojna oprema
6863 (811) tomaz255
»

Kateri hladilnik?

351924 (1365) Grimlord

Ce hocete res poceni RES dobro pa ne preglasno hlajenje (strani: 1 2 3 4 )

1607661 (5295) TESKAn

Več podobnih tem