Forum » Igre » Tony hawk 2
Tony hawk 2
3L33T ::
Ej, folk a noben od vs ne špila te mojstrovine? PA to je naj igra ever! Kolk mate kej točk, pa s kolk folka ste že obrnl(100% v vseh sobah)? Jest sem ga zdej obrnu 7krat, pa vsakič, ko brneš dobiš enokodo, al pa skriven lik.
Nasvet: Nejbolj gre tale. Vzameš Chada Muska in z njem 100% vse sobe. Pol dobiš oficer Dicka in obreš še z njim 100%. Po tem bi po pravilih mogu met v options kodo Moon psicho on ali off. Pol pa lahk obrneš še z uno babo, pa dobiš kid mode. Ta je carska, sej kot kid lahko delaš dolgo foro in prstaneš na rampi v vsakem primeru, tud če lih zažneš izvajat trik. V kombinaciji obojega+dobro poznavanje sob+multitalent sem dobu 4000000 Pa špilov sem z Spidermanom, ker ma najbolše speciale.
Nasvet: Nejbolj gre tale. Vzameš Chada Muska in z njem 100% vse sobe. Pol dobiš oficer Dicka in obreš še z njim 100%. Po tem bi po pravilih mogu met v options kodo Moon psicho on ali off. Pol pa lahk obrneš še z uno babo, pa dobiš kid mode. Ta je carska, sej kot kid lahko delaš dolgo foro in prstaneš na rampi v vsakem primeru, tud če lih zažneš izvajat trik. V kombinaciji obojega+dobro poznavanje sob+multitalent sem dobu 4000000 Pa špilov sem z Spidermanom, ker ma najbolše speciale.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!
ahac ::
Seveda špilamo! Kako pa narediš: Drain the fountain v Philidelphiji?
Sem obrnu z skoraj polovico tipov in žensko, ampak ne znam 100%
Sem obrnu z skoraj polovico tipov in žensko, ampak ne znam 100%
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Elemen_T ::
Nice špil...vendar ko si omenil tisto veliko številko...me je kar stistnilo pri srcu...saj kode iz dna srca sovražim...
Drugače pa sem jo obrnil z vsemi modeli...edini špil po dolgih letih ki me je ponovno pritegnil
LP!
Drugače pa sem jo obrnil z vsemi modeli...edini špil po dolgih letih ki me je ponovno pritegnil
LP!
Elemen_T ::
heheehe ahac poglej moj profil pol pa se tvojga...na isti dan sva se prijavla, isto msgjov, isto komentarjev in povprecje...identicno
ahac ::
Trenutno jih imaš ti več, ampak ne za dolgo! HAHAHA!
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 51134 (15737) | Heavy |
» | Splinter Cell Pandora Tomorrow_pomočOddelek: Igre | 1430 (984) | ales85 |
» | Mafia (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6531 (4038) | gappee |
» | Call Of Duty (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9341 (5681) | mloncar |
» | SOF 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4920 (3337) | Rus |