» »

Tony hawk 2

Tony hawk 2

3L33T ::

Ej, folk a noben od vs ne špila te mojstrovine? PA to je naj igra ever! Kolk mate kej točk, pa s kolk folka ste že obrnl(100% v vseh sobah)? Jest sem ga zdej obrnu 7krat, pa vsakič, ko brneš dobiš enokodo, al pa skriven lik.

Nasvet: Nejbolj gre tale. Vzameš Chada Muska in z njem 100% vse sobe. Pol dobiš oficer Dicka in obreš še z njim 100%. Po tem bi po pravilih mogu met v options kodo Moon psicho on ali off. Pol pa lahk obrneš še z uno babo, pa dobiš kid mode. Ta je carska, sej kot kid lahko delaš dolgo foro in prstaneš na rampi v vsakem primeru, tud če lih zažneš izvajat trik. V kombinaciji obojega+dobro poznavanje sob+multitalent:D sem dobu 4000000 Pa špilov sem z Spidermanom, ker ma najbolše speciale.
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

ahac ::

Seveda špilamo! :P Kako pa narediš: Drain the fountain v Philidelphiji?
Sem obrnu z skoraj polovico tipov in žensko, ampak ne znam 100%
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

bond007 ::

Tule ti vse piše:D

Elemen_T ::

Nice špil...vendar ko si omenil tisto veliko številko...me je kar stistnilo pri srcu...saj kode iz dna srca sovražim...:(

Drugače pa sem jo obrnil z vsemi modeli...edini špil po dolgih letih ki me je ponovno pritegnil :D

LP!

Elemen_T ::

heheehe ahac poglej moj profil pol pa se tvojga...na isti dan sva se prijavla, isto msgjov, isto komentarjev in povprecje...identicno :D

ahac ::

Trenutno jih imaš ti več, ampak ne za dolgo! HAHAHA! :)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

gta vice city (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
69251134 (15737) Heavy
»

Splinter Cell Pandora Tomorrow_pomoč

351430 (984) ales85
»

Mafia (strani: 1 2 )

706531 (4038) gappee
»

Call Of Duty (strani: 1 2 3 )