Forum » Loža » Fuzbal na popteveju 2006 anglija.. nemčija
Fuzbal na popteveju 2006 anglija.. nemčija
nuclear ::
Kira ovca je dala pro plus dovoljenje za prenos sp 2006 v nemčiji? js ne vidm d bi kdorkoli meu bol bedne komentatorje od pop tv in kanal a novinarjev..sp 2002 sm gledo sam finale pa tkeme slovanije.. pa mi je dojadilo ko sm lah spau zram..
še dobr d si je tokrat rtvslo prijagmila pravice ki so vredne zlata.. da le nbom poslušu unih telebanov.. milovanovič & co. je daleč najbolša grupa komentatorjev, prav užitek v gledanju..
kje je problem d se pol poteguje pro plus za pravice? naj mi en razloži..
še dobr d si je tokrat rtvslo prijagmila pravice ki so vredne zlata.. da le nbom poslušu unih telebanov.. milovanovič & co. je daleč najbolša grupa komentatorjev, prav užitek v gledanju..
kje je problem d se pol poteguje pro plus za pravice? naj mi en razloži..
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB
- spremenil: nuclear ()
matter ::
Ubistvu sta pravice skupaj zakupla RTVSLO in PRO PLUS.
Kar pomeni da si bojo razdelili tekme, ene boš gleda na popu, druge na tvslo2.
Finalna pa bo na obeh.
Sicer pa odgovor na vprašanje " kdo jim je dal pravice za prenos."
GIVE ME THE MONEEEEY :)
pa še link
Kar pomeni da si bojo razdelili tekme, ene boš gleda na popu, druge na tvslo2.
Finalna pa bo na obeh.
Sicer pa odgovor na vprašanje " kdo jim je dal pravice za prenos."
GIVE ME THE MONEEEEY :)
pa še link
Grem basket pa bom neloke metal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
Tody ::
Boli nih papak kdo in kako komentira fuzbal važnm da dobijo keš in to veeeelik keša. TV hiše pa tudi ogromno zaračunajo za reklame med fuzbalom, tko da pomoje dobijo vse nazaj...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 602545 (54841) | BorutK-73 |
» | POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 26764 (21031) | Ajnstajn` |
» | Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 44096 (37741) | next3steps |
» | Piratstvo nekoliko drugače - nadaljevanjeOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 12237 (9979) | MrStein |
» | Ukinitev tujih programov med prenosom SP 2006 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 21780 (16519) | lufthammer |