Forum » Kaj kupiti » Nakup brezžične povezave PC - TV
Nakup brezžične povezave PC - TV
V-i-p ::
Prosim za nasvet. Odločil sem se, da si omislim brezžično povezavo iz PCja do TVja. Malo sem gledal po internetu in našel dve napravici, ki brezžično prenašata avdio in video signal. Katero izbrati? Ima kdo s katero izkušnje? Hvala.
Brezžični prenos A/V signala - RIMAX
Brezžični prenos A/V signala - TRUST
Zaenkrat sem našel samo ta dva. Če slučajno kdo zadevo pozna, katero priporoča? Hvala lepa.
Brezžični prenos A/V signala - RIMAX
Brezžični prenos A/V signala - TRUST
Zaenkrat sem našel samo ta dva. Če slučajno kdo zadevo pozna, katero priporoča? Hvala lepa.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
LapD ::
Jst mam od OneForAll cordless napravico ki je na videz skoraj ista kot ta rimax. Sicer že neki let nazaj kupu in jo ne uporabljam več ampak mi je brez težav vlekla iz štuka višje skoz dva zidova. Takrat sm dal se mi zdi 20k nevem pa če se še kje dobi. Lastnosti so pa več al manj podobne pr vseh tko da težko zgrešiš.
LapD ::
Slika je zadovoljiva le zvok včasih malo zajbava ker se pojavi kak šum. Ampak če malo obračaš anteno zihr najdeš pozicijo kjer sta slika in zvok čista.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžični prenos zvoka od tablice na hifi ojačevalec (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10435 (9363) | axee |
» | generator elektromagnetnega valovanjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1913 (1589) | kekz |
» | brezžična povezava obstaja ali ne?Oddelek: Zvok in slika | 1831 (1704) | SavoS |
» | Prenos signala wireless - ali je možno ?Oddelek: Zvok in slika | 1561 (1401) | 20sdfj093f |
» | Car Cassete AdapterOddelek: Zvok in slika | 1883 (1702) | SimplTech |