Forum » Pomoč in nasveti » cuden problem...HELP!
cuden problem...HELP!
cascarino ::
imam ze dalj casa AMD 2100XP+ , 512 ddr in mi je stvar delovala ok.
zamenjal sem diskovje z novim Maxtor 80gb diskom.
zmontiral sem disk v racunalnik, in dal winxp cd in zacel z installacijo.
racunalnik mi je v eni uri in nekaj minut zinstalliral 70 % win xp installacije.
malo mi je to postlao sumljivo, ker kolikor poznam svoj racunalnik, to je predolgo za instalacijo enih winXP, zato sem racunalnik shutdownal in disk odmontiratl, ter ga dal v drugo kisto duron 1500.... tam sem za 25 in nekaj minut imel kompletne winxp installirane...
potem sem ta isti disk nazaj v prejsnjo kisto dal, da bom videl kaj bo zdaj reklo... pri bootu mi napise da je kao Winxp naletel na informacijo, da je drugacna strojna oprema v racunalniku...
zacne neki BOOT indikator in potem se zadeva ustavi...
prav tako sem poskusil SAFE MODE, kateri bi moral delovati, ne glede na konfiguracijo doticnega racunalnika...
potem sem raucnalnik ugasnil, ter ga prizgal za par ur.
takoj kot sem ga prizgal sem sel v BIOS in tam sem gledal , cez par minut mi je zacela temperatura CPU-a narascati z 20C na 46C.
a ma to veze mogoce z zgoraj opisanim pocasniiiim delovanjem racunalnika ?
ima kdo kaksen nasvet kako bi resil ta problem?
lp,
cascarino
zamenjal sem diskovje z novim Maxtor 80gb diskom.
zmontiral sem disk v racunalnik, in dal winxp cd in zacel z installacijo.
racunalnik mi je v eni uri in nekaj minut zinstalliral 70 % win xp installacije.
malo mi je to postlao sumljivo, ker kolikor poznam svoj racunalnik, to je predolgo za instalacijo enih winXP, zato sem racunalnik shutdownal in disk odmontiratl, ter ga dal v drugo kisto duron 1500.... tam sem za 25 in nekaj minut imel kompletne winxp installirane...
potem sem ta isti disk nazaj v prejsnjo kisto dal, da bom videl kaj bo zdaj reklo... pri bootu mi napise da je kao Winxp naletel na informacijo, da je drugacna strojna oprema v racunalniku...
zacne neki BOOT indikator in potem se zadeva ustavi...
prav tako sem poskusil SAFE MODE, kateri bi moral delovati, ne glede na konfiguracijo doticnega racunalnika...
potem sem raucnalnik ugasnil, ter ga prizgal za par ur.
takoj kot sem ga prizgal sem sel v BIOS in tam sem gledal , cez par minut mi je zacela temperatura CPU-a narascati z 20C na 46C.
a ma to veze mogoce z zgoraj opisanim pocasniiiim delovanjem racunalnika ?
ima kdo kaksen nasvet kako bi resil ta problem?
lp,
cascarino
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je kar naenkrat crknilOddelek: Pomoč in nasveti | 5995 (5012) | solatko |
» | Nov PC - hude težaveOddelek: Strojna oprema | 1943 (1504) | SynTax64 |
» | Problem s napajalnikom?Oddelek: Strojna oprema | 1036 (908) | geek93 |
» | Čas preživetja samo še 20 min (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 5465 (5465) | Ziga Dolhar |
» | Vivo na Radeon 9000Oddelek: Zvok in slika | 1582 (1368) | polde66 |