Forum » Pomoč in nasveti » Prižge in resetira
Prižge in resetira
Jay ::
Prižge in resetira
Sem gledal malo prejšne teme, pa imajo nekateri podobne težave kot jaz, vendar vsi dodajajo neke nove komponente. Kar naenkrat je računalnik ugasnil in ko sem izbral kakšen način zagona želim izbrati, se pokaže tisto zagonsko okno xp-jev in se računalnik ponovno resetira in spet sem pri izbiri zgona. Ni važno kateri zagon izbereš, saj je rezultat isti.
Pozna kdo kakšno rešitev?
Sem gledal malo prejšne teme, pa imajo nekateri podobne težave kot jaz, vendar vsi dodajajo neke nove komponente. Kar naenkrat je računalnik ugasnil in ko sem izbral kakšen način zagona želim izbrati, se pokaže tisto zagonsko okno xp-jev in se računalnik ponovno resetira in spet sem pri izbiri zgona. Ni važno kateri zagon izbereš, saj je rezultat isti.
Pozna kdo kakšno rešitev?
Jay
sk8er ::
pol pa lepo zalaufi Slo:tech Linux s cd-ja in tam sformatiraj oz. pobriši disk. Nisem nek linux majster sam mislim da to bi pa ja šlo.
Flip that sh*t!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka diska [formatiranje]Oddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1039) | chesn |
» | CPU 100% - računalnik blokira - POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1955 (1734) | sandi125 |
» | Ne morem naložit winsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1237 (976) | MagicMan |
» | Čudn problem pri inštalaciji XP professional windowsowOddelek: Operacijski sistemi | 3123 (2361) | xpozed |
» | disk se ne formatiraOddelek: Strojna oprema | 1578 (1405) | koli99 |