Forum » Pomoč in nasveti » combo ne bere dvd-ja
combo ne bere dvd-ja
Dama ::
Živjo!
Približno leto nazaj sem nabavu IBM thinkpad R40 s combo drivom:HL-DT-ST RW/DVD GCC-4240N. Vse je blo ok, dokler nisem probu zagnat enga lepga dne dvd. Ne zažene ga oz. napiše Please insert a disk into drive:. CD-je pa bere in peče brez problema. Sicer mam naložene Xp-je z novim service packom.
Prosim pomagite mi!
Približno leto nazaj sem nabavu IBM thinkpad R40 s combo drivom:HL-DT-ST RW/DVD GCC-4240N. Vse je blo ok, dokler nisem probu zagnat enga lepga dne dvd. Ne zažene ga oz. napiše Please insert a disk into drive:. CD-je pa bere in peče brez problema. Sicer mam naložene Xp-je z novim service packom.
Prosim pomagite mi!
Hvala
Lime ::
Poskusi različne medije. Kakšnega DVD+R in kakšnega DVD-R. Pa še od različnih proizvajalcev so lahko.
Tilen ::
Jah placal si za temo. Nisi edini. Sosolec ma isti problem in isto staro combo enoto. Pac tisti DVD-romi takrat so bli sh*t!
;)
;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD-R medijiOddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1072) | fulgur |
» | clone cd in dual layerOddelek: Pomoč in nasveti | 2252 (2004) | jackorsen88 |
» | kakšna je razlika med: CD-R ter CD+R in DVD-R ter DVD+R ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 4754 (4469) | drola |
» | DVD book typeOddelek: Pomoč in nasveti | 1147 (1088) | TribesMan |
» | DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 10435 (7588) | reber |