» »

Live for Speed

Live for Speed

PrimozR ::

Mislm da je ta tema že bla, sam smo jo nekak zgubl.

Torej ta tema je namenjena debati o S1, S2 (mogoče tudi S3, če se bo tema obdržala >:D ), menjenju o multiplayer sessionih, pošiljanju/menjavi skinov, setupov, screenshotov,...
Upam da vas je čim več tudi z S1 verzijo igre (kot cela, ne le Demo-tisti ki rtazmišlate o nakupu, KAJ ZA VRAGA ČAKATE!?!?!?!?!?!?! :D ). Glede S2 se lahko tukaj informira o novicah, progress reportih, novih screenshotih, o vaših mislih, skratka o vsem, kar ima na sploh vezo z igro Live for Speed.

PrimozR ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: PrimozR ()

Gemm ::

En demo fahrer tuki ;) . Se strinjam da je špil no.1 dirkačina zdele.. žal pa zadnje cajte niti nisem mel časa pretirano voziti tega, tako da sem se o nakupu S1 premislil. Edino sem pa tja pelem kakšen drift z GTTjem, ampak je blo tud že dolg odkar sem nazadnje.
Je pa lepo vidit, da to dejansko še kdo igra, ker mislm da sem na demo strežnikih zelo redkokrat opazil kakšnega slovenskega voznika.

kilergas ::

Zakaj pa je potrebno meti ze 3 teme na eno in isto igor ko bi pa lahko kar v to temo lepo dodal not Klik

Se malo in bo za vsako igor odprtih 10 tem in pol neves kje sploh kaj pogledat.

PrimozR ::

Uno temo sm isku, mimgrede pa odpru tole, k je bla pa že odprta, sm pa ta drugo najdu... recmo da nj bo ta official k obsega S1+S2 (una samo pričakovanje S2)

Bramac ^^ ::

S1, S2, S3? Kaj so to verzije igre?
Katera je najboljša?

lp

PrimozR ::

Mnja, ne bi blo slab če bi še mal zgodovine in prihodnost (itd...) igre opisal...

LFS 'izdelujejo' le 3je avtorji. To so Victor van Vlaardingen, Scawen Roberts in Eric Bailey (na izhodni sliki je po development team zapisano: Victor - glasbenik in webmaster; Scawen - programer; Eric - ustvarjalec (artist :) )
Odločili so se da bodo izdelali najbolšo dirkaško simulacijo. Zaenkrat jim to uspeva. Do končne izdaje, verzije 1.0 so se odločili priti v 3eh delih: S1 (0.3), S2 (0.6) in nato S3, ki pa bo LFS 1. To delajo brez pomoči vsakršne založbe, celo verzijo igre kupimo tako, da denar ali pošljemo v kuverti v Anglijo ali pa jim denar nakažemo s kreditno kartico. Oni nam nato na uradni spletni strani dajo ključ za odklepanje igre. Za odklepanje potrebujmo internetno povezavo, saj se igra poveže na Master server. Možno je tudi naročiti CD, za to pa skrbi neka nemška stran, za katero pa se žal ne spomnim povezave :\. Vsak ki ima celo verzijo igre, ima tudi unikaten vzdevek, s pomočjo katerega lahko tudi iščemo to osebo na serverjih (izdan je bil tudi program ki ima nekako obliko MSN Messengerja, v katerega dodajamo 'uporabnike', program pa išče na serverjih če je kateri od 'stikov' na internetu), lahko si ogledamo profil osebe kjer imamo dostop do VSEH odvoženih najbolših časov, za vsak avto za vsako progo, koliko km. je oseba prevozila, itd. itd. Torej S1 je že 'star' :D , si že skoraj zasluži upokojitev, vsi odvisneži pa nestrpno čakam S2, za katerega se govori, da naj bi izšel nekako do novega leta... Kako bo, bomo še videli, saj avtorji niso omejeni z rokom dokler ga sami ne postavijo. Če ima kdo kakeršenkoli probel, naj se odpravi na uradni forum, pove svoje težave (če gre za probleme z igro (kakršnokoli zmrzovanje, nepravilno izrisevanje podob, itd.) je za to Bug Reports oddelek in ni vrag da ne boste našli rešitve (samo zelo lepo prosite za pomoč :D ).

Bramac ^^ ::

Kdaj pa S3 izide.. Verjetno se nič ne ve ;)

PrimozR ::

Če sploh bo... Folk je hotu poslt keš tut že za S3, sam niso sprejel ker niso bli ziher če bo sploh izšel. Loh se še skregajo vmes, tko da.... Bomo vidl... Zj najprej S2, pol pa ene par patchov (pr S1 smo do Hja pršli), pol pa počas začet na S3. LFS je izšu julija 2003 mislm da, pa bo 1.5 leta kasnej šele S2 izšu... Tkod a bo kr 'trajal' :)))

.smidge. ::

Možno je tudi naročiti CD, za to pa skrbi neka nemška stran, za katero pa se žal ne spomnim povezave

www.live-for-speed.de

Jaz drugace igram lfs od druge verzije ki je prisla v javost, to je 0,04L demo, bi ga mogu imet se celo nekje na disku.

Zdej zadnjih par mesecev sicer dosti malo igram, se tisto malo cajta kar sem ponavadi namenil lfs mi je pa zdaj pobral GTR, rfactor in podoben crap.
Jst se bom smeju na sirokoooo ...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NFS underground 2

Oddelek: Igre
322195 (1093) PrimozR
»

Live for Speed (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
746414 (3530) __Devil__
»

GTR (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
19210464 (6720) frenk
»

dobra dirkačina za pc

Oddelek: Igre
273529 (2718) Cinderela
»

Dirkacine zadnjih dvanajstih mesecev.

Oddelek: Igre
81075 (747) PrimozR

Več podobnih tem