» »

Študij in redna zaposlitev hkrati

Študij in redna zaposlitev hkrati

MI_KO ::

Alo,...

Eno vprašanje za tiste ki veste kako te zadeve tečejo:

Recimo hipotetičen primer, da si med tekočim študijskim letom (sem reden študent višjega letnika), najdem delo, za katero je pogoj, da se redno zaposlim (pa čeprav tudi samo par mesecev)!

Ali to pomeni, da bom:
- Izgubil status rednega študenta in se moral celo izredno vpisati ali kaj podobnega??
- Ali bom še v naprej imel študentske ugodnosti (štipendija, delo na napotnice, prehrana na bone itd...)
MI_KO

CCfly ::

Kolikor vem si takrat brez statusa tako da ne igraj s tem. Povprašaj v študenski pisarni, kjer ti bojo lahko dali točne informacije namesto govoric.
"My goodness, we forgot generics!" -- Danny Kalev

S4 ::

Sam sem imel isti problem. Kot zaposlenec NE MOREŠ redno študirati. Prenehajo ti pravice do bonov, štud. doma, štipendije... pa še šolnino moraš plačati.

Četudi bi ti spregledali v študentskem referatu, te lahko izsledijo drugi organi, potem pa sledi kazen.

Sam sem pri tej firmi delal prek štud. servisa, ko sem študij končal so me pa zaposlili. LP:)

MI_KO ::

OK. Hvala za informacije.

Se pa ne igram jaz ampak eden od mojih prijateljev, pa mu nihče iz naše družbe ni znal z 100% gotovostjo povedati kako to gre.

Odlično bi bilo, če bi lahko kdo te besede kdo potrdil. Ne bi mu rad napačno svetoval, ker je na eni strani fax, na drugi pa odličen zaslužek. Služba je pa taka, da lahko ureja oboje skupaj. (z veliko dela in marljivosti, kar mu pa ne manjka)
Je pa kolega tekoče šolsko leto že redno vpisan. Delo pa si je našel šele sedaj in nebi trajalo več kot eno šolsko leto. Kaj to pomeni, da se mora izpisat / prepisat?

Pa lepo prosim, pišite tisti, ki ste 100% oz. imate enake izkušnje. Ker gre za res občutljivo temo in nebi rad krive vere širil. (Sem pa si že mislil, da bo nekaj takega kot sta rekla kot CCfly in S4,...)
Pa se oproščam ker ne morem vpašat na referatu. Vsaj do ponedeljka imam drugo delo (prav tako on) in naju nebo na faxu. Saj zato pa imamo ta forum.:))
MI_KO

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vpis na srednjo šolo za status (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Šola
426201978 (40795) Filip8
»

26 leto starosti in opcije

187381 (5206) SaXsIm
»

Nujno - predčasna zaposlitev

72824 (2342) St235
»

Obdavčeno študentsko delo pri pavzerjih.... (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
686437 (5015) klemen22
»

republiška štipendija - izredni študij

73840 (3701) Cokolesnik

Več podobnih tem