Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri msn-ju
Pomoč pri msn-ju
naty_88 ::
Sem si na novo instalirala msn messenger 6. 2, vse potrebno vpišem za instalacijo, se prijavim z mojim hotmail naslovom... Problem je zdaj v tem, da ne morem prejemati zvoka in video posnetka. Če kliknem na zvok ali začni video konferenco, mi ful dolgo povezuje... Piše "povezovanje z osebo... ", potem pa po kakih 30sek. Vse ven vrže?!?! Sem poskusla že pri večih osebah, ki se med sabo lahko pogovajajo in vidijo, a meni ne dela!? A moram kaj v nastavitvah nastavit, ali je z internet povezavo kaj narobe ali moram naložiti novi windows 2pack?!?!? Prosim pomagajte, ker mi kamera in mikrofon zastonj stojita doma, če ju ne morem uporabljat?!?!
Hvala vsem! Lpn
Hvala vsem! Lpn
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
- polepsal: Gandalfar ()
kr-en ::
oj za zvok vklopi line in in microphone potem mora delat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kr-en ()
teleban ::
Ne vem glih če je to odgovor na to kar sprašuješ ampak meni tudi ni hotelo povezati niti videa niti avdia dokler sem imel vklopljen Zonealarm, ko sem ga pa izklopil mi je pa delalo bp. Upam da je to rešitev za tvojo težavo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: teleban ()
alesrosina ::
Ja, kot prvo odinstaliraj kakrsnikoli Firewall (ce ga imas) ter si namesti Service Pack2 (to pod NUJNO!).
Potem pa se povej, ali si povezana direkt na internet (modem je ustekan v tvojo kisto) al gre prek routerja (=na internet je priklucenih vec racunanikov).
Poiskui tudi v obratni smeri (torej, da te druga oseba povabi na pogovor oz. videokonferenco), morda bo to bolje delovalo.
Potem pa se povej, ali si povezana direkt na internet (modem je ustekan v tvojo kisto) al gre prek routerja (=na internet je priklucenih vec racunanikov).
Poiskui tudi v obratni smeri (torej, da te druga oseba povabi na pogovor oz. videokonferenco), morda bo to bolje delovalo.
naty_88 ::
LP! Sem vse preverla in mi kamera v WINDOWS MOVIE MACKER-ju dela in zvok tudi, tak da je vse pravilno nameščeno...Problem je pri povezavi z tistim na drugi strani...ker ful dolgo vzpostavlja povezavo...kako minuto, potem pa vse skupaj ven vrže...!?!?! Imam routerja...se pravi dva računalnika na mreži...in ADSL 1 mega interenet...!?! Kje je problem...?!?!Definitivno v povezavi...ampak KAJ!?!?!
HVALA VSEM! LP NATY
HVALA VSEM! LP NATY
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AA akumulator&polnilecOddelek: Loža | 3906 (1892) | Digibyte |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76461 (17102) | tilinho20 |
» | Prenosnik Lenovo 3000 n500 tezavaOddelek: Strojna oprema | 8042 (5037) | mare87 |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7608 (6756) | BadWolf |
» | Finta s codeci!!Oddelek: Zvok in slika | 2372 (2007) | Zoidberg |