Forum » Operacijski sistemi » nastavitev printerja v mreži (router)
nastavitev printerja v mreži (router)
maticm ::
kako se naštima na routerju da deluje printer?
-na routerju je clarkconnect (na PCju imam PCItoUSB in prek USB kabla priklopljen printer)
**nič ne štekam na strani od clarkconnecta (printer sicer najdem - da ga podpira - vendar ko ga dodajam kot nov printer ne najdem mojega modela - na USB)
hvala za pomoč
-na routerju je clarkconnect (na PCju imam PCItoUSB in prek USB kabla priklopljen printer)
**nič ne štekam na strani od clarkconnecta (printer sicer najdem - da ga podpira - vendar ko ga dodajam kot nov printer ne najdem mojega modela - na USB)
hvala za pomoč
moj_nick ::
Kateri printer imaš? Glede na to, kateri printer imaš, moraš inštalirati foomatic-db, gimp-print ali hpoj.
110111001001010001010000
Cups-ov setup. Kaj ti je to?
A to lahko kar prek tega delaš (cups)?
Driver je pa: ppd?
A to lahko kar prek tega delaš (cups)?
Driver je pa: ppd?
Zgodovina sprememb…
- polepsal: moj_nick ()
Ma dajte mi prosim pomagat k jaz nimam pojma sploh kaj je treba naredit????
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maticm ()
očitno bo to zame zelooooooo trd oreh (ma nimam blage veze ker mi javlja en error od jave v SSh oknu od Clarka,...in še bi lahko našteval - ma če linux tako izgleda pol svaka čast vsakomur da se mu da s tem ukvarjat!)
stran HOW TI INSTALL PRINTER
...and save it on your ClarkConnect server (perhaps in the "shared" folder, accessible through "gateway" in "Network Neighbourhood" on a Windows machine). If you are using ClarkConnect 8.1, select from the "Software" drop-down list the following (current version of CUPS as of 9 October 2001): -
KAKO NAJ SHRANIM V CLARKCONNECT? (ne znam)
...and save it on your ClarkConnect server (perhaps in the "shared" folder, accessible through "gateway" in "Network Neighbourhood" on a Windows machine). If you are using ClarkConnect 8.1, select from the "Software" drop-down list the following (current version of CUPS as of 9 October 2001): -
KAKO NAJ SHRANIM V CLARKCONNECT? (ne znam)
Ok nekoliko sem dojel vso stvar!
zakaj mi napiše KO DAM UKAZ CD +mapa(home)
error conecting 192.168.1.1
->access denied((javanet permision)
oziroma ko dam ukaz CD mi javi da je corrupt public keys file
zakaj mi napiše KO DAM UKAZ CD +mapa(home)
error conecting 192.168.1.1
->access denied((javanet permision)
oziroma ko dam ukaz CD mi javi da je corrupt public keys file
Zgodovina sprememb…
- spremenil: maticm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | clarkconnect rabim poomoč pri inštaliranju! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Operacijski sistemi | 16674 (8213) | Gapi |
» | Doma narejen router!Oddelek: Omrežja in internet | 2402 (1384) | sidd |
» | linux+adsl kot routerOddelek: Omrežja in internet | 1481 (1156) | korenje_ver2 |
» | ClarkConnect linux kot PC routerOddelek: Omrežja in internet | 1563 (1222) | jurre |
» | Router pod linux-om (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6304 (4960) | pro549 |