» »

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Družinski zakonik in referendum [ex: Homoseksualne poroke]

Temo vidijo: vsi
««
87 / 99
»»

imagodei ::

Pithlit je izjavil:

To preprosto ne zdrži. Posvojitev je namenjena otrokom brez staršev da starše dobijo. Vedno. To da starši dobijo otroka je bonus. Not the other way around.

Zato pa so kriteriji tako grozno strogi. Če bi bila posvojitev namenjena staršem bi vse potekalo po principu "evo... izberi, plačaj in odnesi". Podobno kot za vsako drugo blago.

Mislim, da se tle meša "motiv" in "tematiko" ;).

Pri nas sicer ni klasičnih sirotišnic, imamo pa krizne centre, domove in kot trajnejšo obliko - rejništvo. Za otroke je solidno poskrbljeno - vendar je želja sigurno ta, da bi otrokom omogočili kar najbolj normalno otroštvo, občutek varnosti, biti ljubljen in vse ostalo, kar spada v normalno družino. Vendar pa - tega ne moreš imeti, če ni interesa pri parih.

Pa vseeno ne zapovedujemo posvojitev parom brez otrok. V posvojitev nihče nikogar ne sili. Otroci lahko ostanejo v kriznih centrih, pri rejnikih ali v kaki drugi obliki institucionalnega varstva. Državi je sicer še kako v interesu, da bi bilo čimveč posvojitev, saj so njeni stroški za takega otroka potem bistveno nižji. A dekretov o posvojitvah kar ni...

Motiv za posvojitve je IMHO brez dvoma na strani staršev. Da pa si vsi želimo za otroke kar najboljše možne starše, je pa drugo vprašanje, lahko rečemo "tematika" posvojitvenega postopka.
- Hoc est qui sumus -

Pithlit ::

In potem smo imeli referendum... Tako da smo, pravno-formalno, tam kamor kaže MadMicka.

Drugače pa ja. Da se. Samo toliko da ne boš mislil da si komplet narobe... Potrebno je pa izigravanje uradnikov (tako na upravnih enotah kot CSD-ju... kjer, btw, po njihovem tolmačenju moja hčerka sploh ni upravičena do otroškega dodatka preprosto zato ker z mojo družino "nekaj ne štima" - pa da ne bo pomote, prevladalo je drugačno tolmačenje, sam je hec ker je treba vsako leto skozi iste igrice) in kreativno tolmačenje zakonov (pa še kakšna grožnja). Oz... dalo se je pred referendumom, zdaj pa niti v to nisem preveč ziher.

lambda je izjavil:

Jezus jype, si v redu drgač? Ti postajaš v tej borbi kot kresalka v politiki. Marsikomu začneš it tolk na k* s svojimi žaljivkami, nestrpnostjo (do sicer drugih stvari, pa zato nič manjšo) in trollanjem, da boš jeziček na tehtnici in bo zato pač nasprotoval stvarem za katere se zavzemaš, če zanje nima nekega lastnega interesa, pa če imaš prav ali ne. Including me.

Ti si torej proti zato ker ti gre jype na k***c? Ne zato ker imaš kak tehten argument proti? Ker, hja, do sedaj ga še nisi podal... navkljub stalnim prošnjam ("what if" ni argument)...
Life is as complicated as we make it...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Vajenc ::

Neverjetno kakšna aroganca Pithlit ...,ampak dobro piva itak nisem pričakoval.

Referendum je bil zato, ker so nevedni hribovci padli na vašo in Primčevo negativno propagando.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

jype ::

nubes> Marsikomu začneš it tolk na k*

To z menoj sploh nima nikakršne zveze. Na kurec grem izključno tistim, ki se ne morejo sprijazniti s tem, da so jim starši in okolica privzgojili psihične motnje, zato te motnje poskušajo v imenu tradicije, naravnosti, normalnosti in morale razširiti še na ostale ljudi, ker (kot vsa socialna bitja) sicer čutijo nelagodje ob izključenosti iz kroga tistih, ki imajo očitno prav. Če jim ne bi šel na kurec jaz, bi pa našli koga drugega. Introspektivne metode so jim itak dovolj tuje, da ni pametno niti upati, da bodo skoznje dognali svojo zmoto.

Vajenc> Referendum je bil zato, ker so nevedni hribovci padli na vašo in Primčevo negativno propagando.

Referendum za geje ni spremenil ničesar, je pa odložil spremembe, ki bi pomagale vsem staršem. Negativna propaganda je bila izključno cerkvena.

Mipe ::

Pozna kdo kakega diplomiranca psihologije? Pokažite mu to debato, pa naj poda svoje profesionalno mnenje glede "psihične motnje".

Ker nekako dvomim, da ima jype dotično diplomo.

Homoseksualne iniciative so bile krive za zavrnitev zakonika vsaj toliko kot desne iniciative s cerkvijo vred. Pa s takšnim gnilim odnosom kot ga imate v tej temi tudi delate medvedjo uslugo istospolnim skupnostim.
Woody Allen

Vajenc> Homoseksualne iniciative so bile krive za zavrnitev zakonika vsaj toliko kot desne iniciative s cerkvijo vred.

Židje so bili za holokavst krivi vsaj toliko, kot nacisti (kar tudi jasno implicira, da morda celo še bolj).

Vajenc> Pa s takšnim gnilim odnosom kot ga imate v tej temi tudi delate medvedjo uslugo istospolnim skupnostim.

Gnil odnos imajo kvečjemu hribci, ki se vsem dejstvom navkljub trdno oprijemajo župnikove kiklce. Vseeno je, če se imaš za ateista - dokler se obnašaš kot priden mali hitlerjugend, točno to tudi si.

imagodei ::

@Vajenc,

kakšna, bre, aroganca? Aroganten si ti, ki trdiš, da ima Pithlit enake pravice kot ti - ko pa ti iz lastnih izkušenj pove, da je v praksi z njo točno tako, kot je bilo z Roso Parks in milijoni drugih črncev v ZDA, ki so se nakvljub ustavno zapovedani enakosti morali voziti v zadnjem delu avtobusa, v gostilnah jesti v ločenih prostorih, obiskovati ločene šole, ipd, pa bi moraliziral o njeni aroganci?!

Geji in lezbijke so diskriminirani v praksi in na papirju. Uveljavitev spoštovanja enakih pravic za VSE ljudi tebe osebno niti najmanj ne prizadene, zato je, v pomanjkanju tehtnih ugovorov, edini pravi odgovor na tvoja brezvezna izvajanja: STFU.
- Hoc est qui sumus -

Mipe> Pozna kdo kakega diplomiranca psihologije? Pokažite mu to debato, pa naj poda svoje profesionalno mnenje glede "psihične motnje".

U, poznam. Veš kaj pravi? Da so tisti, ki se jim zdi nekaj narobe s posvojitvami v istospolne družine, naj kar citiram: "degeneriranci".

Dajmo, dajmo, diplomo na plan. Nobenih namišljenih prijateljev.

Jure ti si zrel za kakšno tožbo, pa moderatorji tudi, ker dopuščajo takšne svinarije.
Woody Allen

Mipe> Dajmo, dajmo, diplomo na plan. Nobenih namišljenih prijateljev.

http://books.google.si/books/about/Pre%...

Vajenc> Jure ti si zrel za kakšno tožbo, pa moderatorji tudi, ker dopuščajo takšne svinarije.

Sine, dokler boš trdil reči, kot je na primer

Vajenc> Lahko pa, da bo čez N let zaradi takih in podobnih korakov hetero oblika družine v manjšini.

se boš moral pač sprijaznit, da si na nivoju nacistov, aparthajda, homofobov in ostalih skupin ljudi, ki hkrati trdijo, da diskriminacije ni, da je upravičena in da mora ostati.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

@jype: Tudi jaz lahko linkam različna diplomska dela. Malo bolj se potrudi. Sicer pa, malo sem poguglal... je to ta Neda Gačnik? Njej že ne bi zaupal svoje psihe.

Rekel si da hočeš diplomiranega psihologa, zdaj bi pa rad že nekoga, ki mu bi zaupal svojo psiho? Žal mi je, župnikov ne poznam ravno veliko.

Vidiš, spet žališ. Resen problem imaš. Oglasi se pri tej svoji diplomiranki in se ne vračaj, dokler ne boš zmogel toliko potlačiti svoj ego, da bomo vsaj eno stran debate zvozili brez tvojega žaljenja.

lambda ::

jype > To z menoj sploh nima nikakršne zveze.
Pithlit > Ti si torej proti zato ker ti gre jype na k***c? Ne zato ker imaš kak tehten argument proti? Ker, hja, do sedaj ga še nisi podal... navkljub stalnim prošnjam ("what if" ni argument)...

Glej če jaz podam argument, ti pa rečeš, da to ni argument, ti pač ne morem pomagat. Zame je, zate očitno ni in niti ne vem kako zbližat najina stališča, če se pač razlikujejo. Sem pa vedno odprt za argumentacije (pa ne take, kot jih ima jype v smislu "You're wrong, I'm right!") Mene se popolnoma nič ne tiče, če imaš ti partnerko, drugega ne morem reči, kot to, da vama iskreno privoščim srečo. Tiče pa se me, kakšen bo razvoj družbe v prihodnjih desetletjih in stoletjih oz. razumem kot svojo odgovornost, da se v okviru svojih pravnih zmožnosti zavzemam za stvari, ki se meni zdijo najboljše, da prihodnjim generacijam zagotovim čimboljše možne pogoje. Ker pa smatram, da moje odločitve vplivajo na to, ali bo krasni novi svet (pa ne zdaj dobesedno vzet) tu čez 100 let, čez 500 let ali nikoli, je pa važno kakšno stališče imam. In primarno imam (vsaj zame) valid argumente proti oz. za to, da se vsaj vzdržim in ne rinem aktivno v določene spremembe. Zato sem govoril o manjšem zlu - nekoga diskriminiram zavoljo tega, da bom preprečil nekaj slabšega.

Zgoraj je bil primarni razlog. Če pa se za nek napredek zavzemajo ljudje, ki mi po karakterju niso niti približno všeč (tu sem podal jypeta, dodal bi pa lahko še koga od ostalih in tistih, ki ga vneto podpirajo), mi je pa to le še dodaten dejavnik, da ne podpiram njihovih idej. Ker smo v demokraciji, bi jim s takšno podporo dal le še večjo družbeno moč. In posledično pripomogel, da bodo družbene spremembe, ki se meni zdijo nesprejemljive, prej tu. No, to da mi gre v tej temi na k* tudi nekaj nasprotnikov izenačitve pravic istospolnih glede otrok, je že druga stvar, ki nekoliko zaplete zadevo. A nasprotnik mojega nasprotnika še ni moj prijatelj. Hkrati pa vsaj ni nasprotnik. Pa verjetno marsikomu tudi jaz grem na k*. Ampak taki smo ... različni.

nubes> Zame je

Za mnoge je argument tudi tisto, kar piše v Bibliji (ali kakšni drugi obsceni literaturi, ki na koncu nima seznama referenc).

nubes> pa ne take, kot jih ima jype v smislu "You're wrong, I'm right!"

Meni nikoli ni treba reči, da imam prav (včasih pa seveda to z veseljem izpostavim za dodatne točke za slog), ker je to jasno iz navedenih virov (navedkov pa jasno ne ponavljam - tvoja naloga in dolžnost je, da temo prebereš in se o tematiki globlje poučiš, preden vanjo pišeš "Zame je", ker je to slo-tech, ne pa 24kul.si).

Mipe> Vidiš, spet žališ.

Res? Kje?

nubes> bodo družbene spremembe, ki se meni zdijo nesprejemljive, prej tu.

S tem si zelo jasno napisal: "Jaz sem homofob."

Zgodovina sprememb…

Mipe je izjavil:

Pozna kdo kakega diplomiranca psihologije? Pokažite mu to debato, pa naj poda svoje profesionalno mnenje glede "psihične motnje".

Jaz imam psihiatrični izvid ki potrjuje da z mano (s psihiatričnega vidika) ni popolnoma nič narobe. Za ostale udeležence te debate pa ne vem.

Mimogrede... da ne bo kdo preveč lajnal kako psihiatri niso psihologi: Psihiatrični izvide se ne izda brez mnenja kliničnega psihologa.

lambda je izjavil:

Glej če jaz podam argument, ti pa rečeš, da to ni argument, ti pač ne morem pomagat.

"what if..." ni, nikoli ni bil (no, za razne nazadnjake je bil vedno) in nikoli ne bo nek grozen argument.

Ker če to je argument... pol se lahko kar ustavimo in lepo počasi odmremo ter naredimo prostor komu pametnejšemu.

"what if..." damo ženskam volilno pravico?
"what if..." damo črncem volilno pravico?
"what if..." odpravimo suženjstvo?
"what if..." 'izmislimo' fuzijo?
"what if..." začnemo uporabljat viruse kot cepiva?
"what if..." se zbudiš zjutraj (šment, lahko te avtobus povozi!)?
"what if..." ...

Upam da vidiš kako dobri argumenti so tole. Ravno tako dobri kot tisti tvoji.

Vajenc je izjavil:

Neverjetno kakšna aroganca Pithlit

Ja seveda... saj ne da zadeve poznam iz prve roke. Zanimivo je kako mi nekdo skuša dopovedati da je kozarec v moji roki modre barve namesto rdeče... pa čeprav ga niti vidi ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Pithlit> Jaz imam psihiatrični izvid ki potrjuje da z mano (s psihiatričnega vidika) ni popolnoma nič narobe.

Jaz tudi, jaz tudi! Že v osnovni šoli so bili prepričani, da mora z mano biti nekaj narobe, ker se mi zdi, da imam vedno prav! Potem je pa doktor psihiater rekel, da imam res (in mi dal potrdilo)!

jype > S tem si zelo jasno napisal: "Jaz sem homofob."

To je spet le tvoje mnenje, ker očitno ne razumeš pomena mojega prejšnjega posta. Stigmatizacija je tvoje "najmočnejše" orožje, s katero poskusaš vse, ki se kakorkoli ne strinjajo s tabo, prikazat kot kup retardov.

jype > Meni nikoli ni treba reči, da imam prav (včasih pa seveda to z veseljem izpostavim za dodatne točke za slog), ker je to jasno iz navedenih virov (navedkov pa jasno ne ponavljam - tvoja naloga in dolžnost je, da temo prebereš in se o tematiki globlje poučiš, preden vanjo pišeš "Zame je", ker je to slo-tech, ne pa 24kul.si).

Kaj a ti za svoje argumente ne moreš reči, da so zate zadostni? Jaz lahko, saj imam svojo pamet. In ne vem zakaj bi se moral za vsako stvar opret na mnenje nekoga drugega. Še najmanj pa na tvoje samooklicane aksiome.

Če je na slo-tech moja sodelovanje nezaželeno, pričakujem, da me bodo lahko lastniki spletne strani javno obvestili, če lahko neham sodelovat. Če se to zgodi, bom dal mir.

Pithlit > Upam da vidiš kako dobri argumenti so tole. Ravno tako dobri kot tisti tvoji.

Zame niti približno ne. Če bom zjutraj vstal ali ne, to ne bo v nobeni meri vplivalo na to, ali se bo čez 100 let kje izvajala praksa, da bodo otroci prvih 9 mesecev preživeli v laboratoriju ali ne. Etika pač posega v področje filozofije.

nubes> To je spet le tvoje mnenje,

Ne, dejstvo je. Nobene zveze nima z mojim mnenjem (ki je, da si intelektualno zavrt, kar morda nisi, ker je povsem verjetno, da si le žrtev težkega otroštva in imaš s tem povezane psihične težave, iz katerih izvirajo tudi tvoje fobije, okrog katerih tvoj intelekt pač ne more).

nubes> Kaj a ti za svoje argumente ne moreš reči, da so zate zadostni?

Ne. Če mi kdo (d/p)okaže, da se motim, moram to sprejeti - a v tej temi smo obdelali že _VSE_ možne pomisleke in zelo jasno pokazali, da ne vzdržijo racionalne presoje, vključno s tem, da presoja sploh ni potrebna, ker gre za vprašanje diskriminacije, o čemer izjemno lepo govori tale možakar.

nubes> In ne vem zakaj bi se moral za vsako stvar opret na mnenje nekoga drugega.

Nikakor ne! Ne smeš se! Opirat se moraš na lastno ovrednotenje dejstev, ki stojijo sama zase. Ne moreš recimo mimo dejstva, da diskriminacija obstaja, čeprav si morda lahko umisliš, da se lahko tudi geji poročijo z ženskami (in če na tem temelji tvoja argumentacija, ki to ni, potem moraš pričakovati, da tvojega argumenta ne more resno jemati nihče, ki zmore intelektualno presojo). Komot si tudi izmisliš, da je dejstvo, da so otroci, ki odraščajo v gospodinjstvu gejevskega para, za nekaj prikrajšani - preden to lahko postane sprejeto dejstvo, moramo ovrednotiti odraščanje dovolj otrok (kar smo že naredili in jasno dokazali, da prikrajšanje ne drži), sicer je to samo domneva (in če domnevo prodajaš kot dejstvo, tvoja kredibilnost upade).

nubes> Še najmanj pa na tvoje samooklicane aksiome.

Ne gre za nobene aksiome. Če trdiš, da nisi rasist, da le ne maraš črncev, potem si rasist. Če trdiš, da je planet votel, potem se pač motiš.

jype je izjavil:

ker gre za vprašanje diskriminacije, o čemer izjemno lepo govori tale možakar.

Ali se zavedaš, da s lepljenjem tega posnetka po forumu podpiraš diskriminacijo? In sicer gluhih ter angleško ne-govorečih. Posnetek je v angleščini in nima ustreznih podnapisov, prevajanje v živo pa ne deluje zadovoljivo.

Tako mimogrede.

jype > ... si intelektualno zavrt ...

Bom obema prihranil precej enih ur. Keep being awesome. Over and out.

Mipe> Ali se zavedaš, da s lepljenjem tega posnetka po forumu podpiraš diskriminacijo? In sicer gluhih ter angleško ne-govorečih.

Ali se zavedaš, da jaz nisem nobena država, da ne povzročam škode tistim, ki si posnetka ne želijo ali ne morejo ogledati, ter da moraš, če se želiš kregati o fiziki delcev, najprej poznati fiziko delcev?

Tako mimogrede.

nubes> Bom obema prihranil precej enih ur.

Hvala, ko bodo pravice gejev izenačene z mojimi, dobiš pivo, al karkoli že piješ!

Zgodovina sprememb…

Tudi jaz nisem nobena država, prav tako nikomur ne povzročam nobene škode. Vseeno pa se name obesaš kot dacarji na nepremičninskega barona.

Mipe> Tudi jaz nisem nobena država, prav tako nikomur ne povzročam nobene škode.

Vem. Zato tudi od tebe ničesar nihče ne zahteva. Homoseksualci pa od države (upravičeno) zahtevajo izenačenje pravic po družinskem pravu (ti pa praviš, da naj jih država kar diskriminira, ker ti jaz nisem všeč).

Zgodovina sprememb…

Ne. Pravim samo, da tako zlepa pač ne gre. Družba je precej bolj rigidna, kot si domišljate. Predolgo že živite z glavo v oblakih, da ste pozabili na dejstvo, da v tej družbi ne živite samo liberalci, pač pa tudi konzervativci, ki le neradi sprejemajo spremembe. Tako je bilo vedno in tako tudi bo. Paradiranje po cestah in žaljenje nasprotnikov pa bo prepričalo le malokoga.

To niso zgolj hribovci, to so povprečne družine z mamicami, ateki, babicami, dedki, strici in tetami, katerih predstava o gejih se ne razlikuje dosti od "Blue Oyster" bara v Policijski Akademiji. Ne navsezadnje gledajo predvsem filme pa to, ne pa dokumentarcev o diskriminaciji in življenju homoseksualcev. Pa izbrane posnetke s parad ponosa med poročili. Se ve, po kakšnih kriterijih.

Jaz sem se pač sposoben spostaviti v čevlje večje množice ljudi, ne samo manjšine, ter videti celovitnejšo sliko. The big picture, if you will. Homoseksualci imajo še kar nekaj ozaveščanja pred sabo. Še lep čas. Morda bo lažje, če bodo v ZDA in večjem delu Evrope sprejeli homoseksualce. Zgledi vlečejo. Slovenija pač ne ora ledine, ampak caplja za drugimi.

Zdaj so homoseksualci v očeh te večine predvsem moteč element, ki se je vzel "od nikoder".

Mipe> tako zlepa pač ne gre.

Well fuck you. Ko bodo tvoje pravice kratene, jaz ne bom tisto teslo, ki bo reklo "sej bi se dal, sam te bomo rajš še mal pustil, da se jebeš s sistemom. Ne. Jaz bom zahteval, da se reč uredi takoj.

Mipe> To niso zgolj hribovci, to so povprečne družine z mamicami, ateki, babicami, dedki, strici in tetami, katerih predstava o gejih se ne razlikuje dosti od "Blue Oyster" bara v Policijski Akademiji.

To niso rasisti, to so povprečne družine z mamicami, ateki, babicami, dedki, strici in tetami, katerih predstava o črncih se ne razlikuje dosti od povprečnega KKKjevca.

Mipe> Zdaj so homoseksualci v očeh te večine predvsem moteč element, ki se je vzel "od nikoder".

Je m'en fous. Če je treba ljudem v požiralnik stlačit dejstva, se jih pač stlači. Tudi izbrisane so morali požreti, pa je bilo večinsko javno mnenje zelo jasno napačno, obsceno in nenazadnje popolnoma idiotsko.

Mipe> Jaz sem se pač sposoben spostaviti v čevlje večje množice ljudi, ne samo manjšine, ter videti celovitnejšo sliko.

Večina ne potrebuje nobene zaščite.

Zgodovina sprememb…

BlaY0 ::

Hmm, kakšen je bil že rezultat referenduma o štacunah v nedeljo? Kaj je izglasovala večina? Kje je zdaj ta večina ob nedeljah?

Lemmings...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BlaY0 ()

Double_J ::

Dve šivanki...

Double_J> To je pa za jypa...

A zgledam kot idiot?

V branje priporočam prispevek pravnika Boštjana Vernika - Šetinca "Družinski zakonik je padel, vprašanja ostajajo", objavljenega v 14. številki Pravne Prakse (na strani 13).

donfilipo ::

'V branje priporočam prispevek pravnika Boštjana Vernika - Šetinca "Družinski zakonik je padel, vprašanja ostajajo", objavljenega v 14. številki Pravne Prakse (na strani 13)'.

Nekaj jih bo vedno..pa da vidimo kaj je Boštjan odgovoril in vprašamo, če bo treba.
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: donfilipo ()

Mipe> če jih ne boš vzgajal kot homoseksualce ali kaj takega.

V kulturah, ki jih je v stoletjih surovega mučenja na vseh nivojih mentalno hendikepirala RKC, ljudje še vedno trpijo za patološkimi posledicami takšnega nasilja. Homofobije je skoraj toliko kot antisemitizma.

Kup neumnosti v enem samem stavku.

Prvič, izjava je bila vzeta iz konteksta. Mišljena je bila sarkastično. Če tega ne pokapiraš ti, ki sarkazem stresaš na vsakem koraku... eh, too bad.

Drugič, homoseksualnost ni nekaj, kar bi se dalo privzgojiti. Homoseksualci prihajajo tudi iz najbolj konzervativnih družin. In homofobija je bolj razširjena kot antisemitizem, ker je homoseksualcev kratko malo več kot semitov. Pravzaprav se skupini ne izključujeta; kar nekaj je homoseksualnih semitov.

Tretjič, na ST-ju kar naprej izvajaš psihološko nasilje, nato pa zganjaš tak halo, ko ti gre kdo drug delat konkurenco. Če to ni hinavščina!

Povedi sta dve, stavkov pa še več.

Hja, podrobnosti.

Mesar ::

Zanimivo vprašanje je potem kako sploh imamo homoseksualce če to ni ne priučeno/privzgojeno ne prirojeno?

Jype na ST dela to kar je sam doživel v času obiskovanja izobraževalnih ustanov. Ampak to je že druga tema....

In za konec, čemu sploh ta debata? Referendum je padel... vprašanje če bo v enaki ali podobno obliki prišel kdaj v bižnji prihodnosti skoz, sploh pa ga ne moremo pričakovati od trenutne vlade, tako da je vse skupaj zaman... težke debati tukaj.
Your turn to burn!

Odlična ubeseditev homofobnega čustvenega odziva:

Zgodovina sprememb…

Shegevara ::

Homosexualnost bo če ne čez 10 let, pa čez 100 let povsem sprejeta v celotni družbi kot naravna.

tako kot je bilo v srednjem veku nekaj groznega pisat z levo roko, je zdaj nekaj naravnega.

Ampak korak za korakom. Čustveni izlivi preveč obsedenih borcev za pravice homosexualcev delajo res švoh švoh rezultate. Še posebej pa random gay slike iz interneta.

D3m ::

S časoma bojo priznane pravice tudi drugim "izpirjenim" ljudem.

http://www.rtvslo.si/znanost-in-tehnolo...
|HP EliteBook|R7 8840U|

D3m> S časoma bojo priznane pravice tudi drugim "izpirjenim" ljudem.

Saj so jim že.

Potlej so tudi gejem. Torej kje je problem (otroci)?
|HP EliteBook|R7 8840U|

Matako ::

D3m je izjavil:

S časoma bojo priznane pravice tudi drugim "izpirjenim" ljudem.

Gre za politično gonjo. ;( Nehaj!
/\/\.K.

Politična gonja dol ali gor. Ko bo prišel čas bom dal svoj glas za geje in ostale posebneže.
|HP EliteBook|R7 8840U|

D3m> Potlej so tudi gejem. Torej kje je problem (otroci)?

Ne, gejem pa niso. Par pedofilov v zakonski zvezi sme posvojiti otroka, par serijskih morilcev tudi, par duševno zaostalih prav tako... Par istospolno usmerjenih pa ne.

Aha torej otroci. Dobro ni problem imaš/jo moj glas naslednjič.
|HP EliteBook|R7 8840U|

JohanP ::

D3m je izjavil:

Politična gonja dol ali gor. Ko bo prišel čas bom dal svoj glas za geje in ostale posebneže.

"Time is of no importance, only life is"

Huliganska Pingvinska Stranka, ki zganja teror nad avtohtonimi prebivalci dežele? Ziher so v trenirkah! >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: JohanP ()

D3m> Aha torej otroci. Dobro ni problem imaš/jo moj glas naslednjič.

Gre jasno za izenačenje pravic. Vseeno je, ali gre za pravico do posvojitve, ali pa za pravico do uporabe javnega prevoza.

pulstar ::

Pithlit je izjavil:

Njihov problem. Ostali (normalni) se s tem ne obremenjujemo dosti.

Haha, na vsakih pet postov bi tudi tebi lahko prilimal kakšno tako...:D

Shegevara je izjavil:

Še posebej pa random gay slike iz interneta.

To da te na vsakem koraku dobesedno bombardirajo s hetero slikami seveda ni sporno... sporna pa je ena gay slikca.

A ni to rahlo smešno?

pulstar je izjavil:

Haha, na vsakih pet postov bi tudi tebi lahko prilimal kakšno tako...:D

Ti kar.
««
87 / 99
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

"Sovražni govor" oziroma cenzura (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
27317132 (7955) riba43

Več podobnih tem