Forum » Zvok in slika » Super Woofer 2.1
Super Woofer 2.1
naty_88 ::
LP. Imam eno vprašanje?!?! Včeraj sem kupla nove zvočnike za računalnik...se pravi dva navadna in woofer, zdaj pa me zanima, kateri program si naj naložim gor da mi bo vse skupaj delovalo 3D, kajti zdaj mi delata samo tamala dva zvočnika, woofer pa se čisto malo sliši, če prislonim uho.
Torej sprašujem po programu ki bi mi pomagal pri zvoku 3D oz. da bo normalnom funkcioniral tudi woofer in izpolnil njegovo nalogo.
Hvala za pomoč!
LP NATY
Torej sprašujem po programu ki bi mi pomagal pri zvoku 3D oz. da bo normalnom funkcioniral tudi woofer in izpolnil njegovo nalogo.
Hvala za pomoč!
LP NATY
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
Matek ::
3D zvok in woofer nimata povezave, za 3d zvok rabiš najmanj 4.1 sistem, torej takega s štirimi zvočniki+woofer. Ti imaš sedaj malo boljši stereo sistem 2.1, če napišeš malo več o tem, katere zvočnike točno imaš, ti bomo lažje pomagali. Imaš slučajno kak gumb za nastavljanje glasnosti basov?
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
LP. V interšparu sem jih kupla za 3.000 sit. Super Woffer AUDIOTEK piše na škatli. Ima gumb Bass, ki pa je na full pa woofer še vedno tiho dela. Enkrat sem bila pri enenmu kolegu in vem da je z enim programom nastavljal zvok. Pa ne vem popolnoma kako se reče, vem da je bilo odpredaj 3D... Ima enake zvočnike kot jaz in mu woofer ful lepo špila...Zakaj pa meni ne dela!??! Kaj morem nastavit v nastavitvah kaj spremenit, nastavit?!?!?! Hvala vsem za pomoč!
LP NATY
LP NATY
Zgodovina sprememb…
- spremenila: naty_88 ()
Slowenc ::
Verjetno nimaš aktiviranega 3D načina v samih nastavitvah zvočne kartice. Pojdi na nastavitve in malo poišči to funkcijo.
Skiny gate.
Kam točno v nastavitve moram it?!?! Sem bolj začetnica vsega tega?!? Hvala...
Keyser Soze ::
Hm, dvomim, da ima 3D funkcija kaj veze s tem, da SUB ne dela prav. To je v bistvu simulacija prostorskega zvoka oz. efekt(mislim, da rahla zakasnitev oz. odmev), ki pričara vtis prostorskega zvoka.
Prvo preveri, če si vse vtaknila tja kamor paše. Če je vse vtaknjeno tako kot mora bit. Skratka do konca. Ne da kakšen vtič visi na pol ven iz vtičnice. Potem še enkrat poglej, če veš za vse gumbe, se pravi da se kje ne skriva še kakšen. 3D zvok boš dobila tudi samo iz satelitov oz. zvočnikov. Samo basa ne bo takšnega kot bi moral biti.
In na koncu je še vedno lahko napaka v wooferju, kar pri sistemu za 3 tisočake niti ne bi bilo neverjetno. Tako da ni za rečt, da ne boš morala uveljavljat garancije. Za recimo prekurjen sub.
Prvo preveri, če si vse vtaknila tja kamor paše. Če je vse vtaknjeno tako kot mora bit. Skratka do konca. Ne da kakšen vtič visi na pol ven iz vtičnice. Potem še enkrat poglej, če veš za vse gumbe, se pravi da se kje ne skriva še kakšen. 3D zvok boš dobila tudi samo iz satelitov oz. zvočnikov. Samo basa ne bo takšnega kot bi moral biti.
In na koncu je še vedno lahko napaka v wooferju, kar pri sistemu za 3 tisočake niti ne bi bilo neverjetno. Tako da ni za rečt, da ne boš morala uveljavljat garancije. Za recimo prekurjen sub.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49862 (18356) | Matej_K |
» | [5.1] Genius zvočniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 16637 (10576) | FlamE#7 |
» | Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!Oddelek: Operacijski sistemi | 2345 (1677) | nina__ |
» | V čem se razlikuje prosotrski zvok 7.1 od 5.1?Oddelek: Zvok in slika | 2317 (1616) | BlackHole |
» | Zvok preko HI-FI ?Oddelek: Zvok in slika | 1478 (1303) | mmisv |