» »

Problem z grafiko Men of Valor

Problem z grafiko Men of Valor

mannix ::

Probu sm igrat spil Men of Valor ki je mimgrede na stirih CDjih.
Spil je ful dobr sam mam probleme z grafiko:Moji vojaki se cist dobr vidjo ,normalno se premikajo ,mam pa probleme z Vietnamci ,ki se premikajo tko k da bi letel,roke in noge majo narazen orozje pa ob njih samo strela,ko jih pa ubijes se zmeri stojijo sam da ne streljajo vec.:| Resolucijo sm zmanjsu,grafiko tud. aj je kriva slaba graficna al je kej drutga?

Hvala!!
Lp Mannix

tsatthoggua ::

Moje mnenje je da je spil zabugan in da s tvojo graficno ni prav nic narobe. Tudi sam sem vsake toliko casa opazil kakega letecega sovraga.

Poleg tega so z igro cisto mimo usekal - Mislm , kako grejo lahko delat igro kjer se niti skakat ne da, vsake 200 m te neka animacija prekine in samo bulis 2min potem v ekran, sovojaki ti takrat ko je najmanj treba skocijo pred pusko in ovirajo pogled, non stop poslusas ene in iste bolne fore kot so "get that you MF rice eaters", in se bi lahko nasteval.

Daj uninstall pa pocakej kak dan ali dva, da pride MOH:PA ven - z temu spilom ga sigurno ne bojo tolk mem usekal ( vsaj sodec po MP demo ).

Zgodovina sprememb…

kilergas ::

tsatthoggua:vsake 200m animacija ?za tistih 200m kokr pravis,.se mor prekleto dobro zjebat,ker mrgoli tistih vietnamcev da ti patronov zmanka.Seveda ce ti igras na easy pol samo kamikaze in si na koncu.Igra ma prav fajn vzdusje,ko vcasih neves v kero stran sploh streljat.Da pri igri manka skakanje,.kam bi pa rad skocil? ni to quake da se bomo po zraku lovili in snipali en drugega.

tsatthoggua ::

No sej mogoce se igra po dolocenem casu izboljsa, samo jest nisem mel potrplenja da bi do tja prisel :\
Igral sem na hard, tako kot ponavadi vsako igro ker vem, da se mi je ne bo dalo se enkrat odigrat, ko jo bom obrnil na medium ali easy.

Glede skakanja je pa tako - ce ze delajo igre, ki naj bi se cim bolj priblizale realnosti je za moje pojme skakanje pomembna stvar. Zakaj in kam skakat je stvar posameznika, vazno je da ima to moznost.
Poleg tega sploh ne vem za kako drugo streljacino ( razen LOS - Vietnam ) , pri kateri nebi mogel skakat. Deformacija iger o Vietnamu? :D

kilergas ::

Pomoje je ze igra tako narejena,.da tud ce bi bilo moznost skakat,.nebi bilo uporabno.Skoda tipke :D

krucymucy ::

to je edini spil pri katerem se mi trgajo texture ;((

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FAR CRY 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
41787522 (60668) Heisenberg
»

Operation flashpoint 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre