Forum » Zvok in slika » Problemi z RIVA TNT2 M64 32MBram
Problemi z RIVA TNT2 M64 32MBram
D3m0|is3n ::
Torej, js sem pred kratkim dobil zgoraj navedeno Rivo. Kul, verjetno bo potolkla Banshee-ja. Jo vtaknem v slot, AGP, ugotovim, da mi Windowsi (98) zastekavajo. OK, to je Microsoft. Jih dam na novo gor. Nic. Dam gor Win Me, 2k, NT 4.0, 95. Nic! Nadgradim bios od plate ( DFI P2XBL rev. A); brez uspeha. Mrbit je pa riva uničena. OK, v 6. masinah je bla, (se dost starejsih od moje) pa je vsem delala. Sm probu tudi druge driverje. Ene
pet vrst detonatorjev. Kva bi bilo za narest? Hvala
pet vrst detonatorjev. Kva bi bilo za narest? Hvala
frudi ::
pa vklopi tud Assign IRQ for VGA v biosu. če še nimaš vklopljeno seveda.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
yjj ::
Ne presnemuj detonatorjev ampak uporabi tiste ki si jih dobil na cdju. PS nebi reku da boš opazil razliko v hitrosti. Če hočeš low-end kartico je kyro1 prava izbira zate
Mr.-Viko ::
Detonatorji in Riva M64 ne gredo skupaj. To sem že sam ugotovil, ko sem zamenjal originalne gonilnike z detonatorji. Nekaj časa je delalo (ne v dnevih, temveč v minutah) potem pa je začelo zafrkavati. Preprosto povedano, briši gonilnike in daj originalne nazaj gor (ali pa iz interneta potegni dol najnovejše).
No comment, really
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem (najverjetneje) z Leadtek GF4Ti4400 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3239 (2529) | Blizz |
» | GF2 problem!Oddelek: Strojna oprema | 1385 (1110) | _Mortal_ |
» | Koncno! Enostavno navijanje GeForcov preko BIOSa! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3865 (2968) | Milko |
» | Riva TNT 2 - Problemi !!!Oddelek: Zvok in slika | 868 (754) | Mr.-Viko |
» | Program/Hack za OC GF2MXOddelek: Zvok in slika | 1442 (1178) | eraserr |