Forum » Pomoč in nasveti » router
router
ta_pridna ::
router se mi zadnje čase nenormalno pregreva... zato tudi večkrat prekinitev povezave... ko ga za nekaj časa izklopim, da se ohladi... dela nekaj časa spet normalno...
kakšna rešitev?
(tolk je tem o router-jih, da nisem vedela, kam dati to vprašanje... naj nekdo tole prestavi)
hvala in Lp
kakšna rešitev?
(tolk je tem o router-jih, da nisem vedela, kam dati to vprašanje... naj nekdo tole prestavi)
hvala in Lp
mohha53 ::
Neverjetno, toda resnicno. To, da se tako segreva ni dobro. Mogoce pa je transformator napajalnika napacen ali pokvarjen?? Preveri to, ce imas se garancijo, naj ti ga zamenjajo!!
Myk
Myk
"Never touch a running system!"
AndrejS ::
Če se pregreva ga pač daš hladit! Zdaj pa je odvisno kakšen router maš. Jaz mam level-one pa sem ga na steno pritrdil, tako da ga fajn hladi odspodaj, kjer je najbolj vroč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20742 (19811) | Havq |
» | HP Envy - zmrzuje in se pregevaOddelek: Pomoč in nasveti | 1409 (1216) | Mesar |
» | Katerega od teh 4 routerjev naj vzamem?Oddelek: Kaj kupiti | 3374 (2351) | malinavc |
» | Router mi štekne...Oddelek: Omrežja in internet | 1692 (1456) | strle12 |
» | Rešeni problemi z RuterjemOddelek: Strojna oprema | 1658 (1307) | Cuoresportivo |