Forum » Pomoč in nasveti » BIOS upgrade
BIOS upgrade
Hair ::
Zanime me, če je kakšen način, za upgrejdanje BIOS-a, če nimaš disketnega pogona.
Sem nekaj že probaval (iz jet-flasha), pa ne gre.
Spodaj piše, da bo file (ki ga sam napišem) naložen iz A-ja, ki pa ga jaz sploh nimam.
Sem nekaj že probaval (iz jet-flasha), pa ne gre.
Spodaj piše, da bo file (ki ga sam napišem) naložen iz A-ja, ki pa ga jaz sploh nimam.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
mohha53 ::
Se da tudi brez, obicajno majo mamaplate tak program ze zase. Ko bos vedel katero mas, pojdi na hompejđ in si tam poglej.
Npr.: Jaz mam MSI plato in LiveUpdate programcic, sam par klikov pa updejata cisto vse, hehe.
Myk
Npr.: Jaz mam MSI plato in LiveUpdate programcic, sam par klikov pa updejata cisto vse, hehe.
Myk
"Never touch a running system!"
daKine ::
naredit si bos moral bootable cd, ki eluje isto kot disketa, samo se na njega ne more zapisovati v dosu in med postopkom update biosav (s tem mislim na backup starega biosa)
navodila za bootable cd pa dobis tukaj
navodila za bootable cd pa dobis tukaj
dK
mohha53 ::
No ja, malce lenobe vcasih ne skodi, hehe!
Ja, poglej tukajle >> KLIK! Tole je najlazje, saj ti izrecno pise, da ne rabis NOBENE DISKETE. Kaj moras narediti? Ko te vprasa za path, mu samo s tem postrezes, novi BIOS si si predtem potegnil na trdega, hehe. Torej EZflash ti nudi updejt brez diskete. Z bootable CD ne bos dosegel kaj vec, samo zakomplicirana zadeva ti je to!!
Myk
Ja, poglej tukajle >> KLIK! Tole je najlazje, saj ti izrecno pise, da ne rabis NOBENE DISKETE. Kaj moras narediti? Ko te vprasa za path, mu samo s tem postrezes, novi BIOS si si predtem potegnil na trdega, hehe. Torej EZflash ti nudi updejt brez diskete. Z bootable CD ne bos dosegel kaj vec, samo zakomplicirana zadeva ti je to!!
Myk
"Never touch a running system!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bios update na stari matični ploščiOddelek: Programska oprema | 882 (860) | kokpa |
» | Flashanje BIOSaOddelek: Pomoč in nasveti | 4554 (4357) | jackorsen88 |
» | BIOS upgrade Asus P5BOddelek: Strojna oprema | 1990 (1839) | Heisenberg |
» | flashanje biosa v XPOddelek: Strojna oprema | 1197 (1062) | mtosev |
» | Flashanje Biosa na ABIT ploščiOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1277) | smilyxx |