» »

NEC DVD/RW 2500 šteka!!!!

NEC DVD/RW 2500 šteka!!!!

wolftrix ::

Imam problem z branjem DVD ploščkov na NEC 2500 DVD/RW. Ko dam not nek film, mi ga na začetku počas zlovda v WIN media player in pol se začnejo pi....rije. Najprej začne zvok štekat. Vse osebe dobijo hripav glas, potem mutirajo in nakonc se sliš sam se base pol pa frovzne. Pa slika tud zašteka. In pametni NEC pa se še kr vrti in vrti dalje. To se je vrtelo cel dan in plošček je prisopihal ven čisto opečen. Skratka vse kar vtaknem v NECa šteka, še predvsem AVDIO-VIDEO zapis. Na DVD enoti pa dela vse normalno.

KVA NEJ NARDIM. Nej komu te jajčka šenkam al kdo ve kaj mu je. JOJI pa novvvvvvv jeeee. A ma še kdo tak problem in ali nej ga odnesem na servis;( .

Ajde LP WOLFY

misso ::

Nec 2500 so znani da zelo dobr zapečejo dvd in so malo slabši pri branju dvd.

Jest sem imel tud nec 2500 pa mi ni bral dvd, na drugi dvd enoti pa mi jih je bral vse.

Sem nesu na servis v JAE pa so mi ga zamenjali za pionerja 107. Res da mi ni peku dvd(reklamiran so bili s 4X hitrost) z 8x kot pri necu

OChack ::

ja zadevca res ne bere najbol medijev, sicer bi določene vseen pomoje mogl, probi kšn herrijev firmwaer gor dat, drgač pa gas pa zamenat zadevo, jst sm ga zamenov za nec 2510, pa ni bokve kaj bolš, bere mi no za silo, je pa en čudn pojav da zapečen medij prebere šele po ponovnem zagonu PCja ?!?!? 8. čudo
Int€l inside, IDIOT Outside

salik ::

Imam DVD RW NEC2500 a in mi pri pisanju DVD-ja v Nerotu 6.0.0.0. zapisuje dvd celih 40 minut!!!. Zgornja modra črta (buffer) je skos na 0% namesto, da bi bila okrog 1005. Ve kdo mogoče, kaj je to?

Caligula ::

Vklopi DMA.
V hardware managerju daj pri pekacu DMA if available, ker mas na PIO.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater DVD-RW naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
191844 (1187) OldSkul
»

NEC 2500 visje hitrosti pisanja in bitsetting (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
12610705 (6944) delfinus
»

DVD-ROM ne bere DVD-RW??

Oddelek: Pomoč in nasveti
171390 (1295) delfinus
»

DVD-R mediji, njihova kvaliteta z NEC 2500a in TEAC DV-W50D (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
13810433 (7586) reber
»

NEC ND-2510 vs NEC ND-2500

Oddelek: Kaj kupiti
312271 (1410) krho

Več podobnih tem