Forum » Kaj kupiti » APPLE ibook,Pbook
APPLE ibook,Pbook
gobice ::
A je tuki kakšen Apple ibook/pbook user, ki bi lahko dal kaksen nasvet glede nakupa? Ker teli modeli v naših trgovinah ne povejo tistega, kar bi rad slišal.
1) Kako je z inštalacijo winsow/linuxa na apple?
2) Imate izkušnje z nakupom Apple v tujini (ker so pri nas cene dvakrat dražje!!)?
Hvala lepa
1) Kako je z inštalacijo winsow/linuxa na apple?
2) Imate izkušnje z nakupom Apple v tujini (ker so pri nas cene dvakrat dražje!!)?
Hvala lepa
Lordjosh ::
Sam neki ce te smem uprasat zakaj se hoces omejitna maca in si raj ne prbavs en navaden notebook ??
Cr00k ::
hehe..no jst nimam mac-a prav zarad $$$...vem pa dost o teh powerpc-jih...tko da ti lohka odgovorim na prvo vprasanje:
na maca lohka nalozis linux (distr. yellow dog), winsov pa ti ne bo ratal!! :)...je pa zunaj lep OSX.
na maca lohka nalozis linux (distr. yellow dog), winsov pa ti ne bo ratal!! :)...je pa zunaj lep OSX.
Jolando ::
winsow pa linuxa ne mores instalirat na maca, je druga platforma al neki tazga
God save the Queen, she ain't no human being...
stos je u procesorjih...winsi so narjen za lntel/amd, maci so pa powerpc proci od motorole :)...tko da nista niti mal kompatibilna :)
srale ::
sam nekaj rečem v kar pa nisem popolnoma prepričan..kaj ne obstajajo windowsi tudi za maca??kakor vem da obstaja ms office za maca..????
gobice ::
Hehe, ne me spraševat, zakaj bi rad Apple rač., kdor tega ne ve, nej pogleda kakšne teste :) ibookzone.com, pbzone.com...
Ja, yellow dog že, kaj pa npr. Mandrake? Jah, zakaj winsi ne bi šli gor, linux pa? Sicer obstaja en emulator za winse, samo ga je treba plačat.
Je kdo kupoval rač. v tujini?
((10x again))
Ja, yellow dog že, kaj pa npr. Mandrake? Jah, zakaj winsi ne bi šli gor, linux pa? Sicer obstaja en emulator za winse, samo ga je treba plačat.
Je kdo kupoval rač. v tujini?
((10x again))
winsi ne grejo na maca zarad nekompatibilnosti procesorja (motorola), sej linux za intel proce tut ne dela na macu...
za mandrake ne vem ce je kompatibiln z powerpc-ji...mors pogledat, za yellow dog pa vem da je narjen za mace...in ne gre na intel/amd masine.
za mandrake ne vem ce je kompatibiln z powerpc-ji...mors pogledat, za yellow dog pa vem da je narjen za mace...in ne gre na intel/amd masine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pingvin na novem Jabolku (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 7723 (5936) | Poldi112 |
» | MacWorld Expo 2006Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 5102 (3677) | TribesMan |
» | Apple ne bo onemogočil poganjanje MS Windows na svojih računalnikihOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 5501 (4189) | OwcA |
» | Applov G5 ali x86?Oddelek: Novice / Procesorji | 3285 (2581) | bradek |
» | Power Mac G5 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6123 (4861) | MitjaP |