Forum » Programiranje » ASP.NET doma dela, na strežniku ne!
ASP.NET doma dela, na strežniku ne!
shorvat ::
Lep pozdrav,
V Visual Studiu 2003 sem naredil spletno stran, ki mi doma normalno deluje. Potem sem jo skopiral na strežnik, ki pidpira asp.net in zadeva ne deluje. Izpiše se naslednje:
"customError" atribut sem spremenil na off in zadevo še enkrat prevedel, jo poslal spet na strežnik in izpiše se isto. V čem je problem?
Poudarek na Microsoft-ovi varnosti mi vedno bolj smrdi. Zadeve so uporabniku vedno manj prijazne.
Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem!
LP, Sašo
V Visual Studiu 2003 sem naredil spletno stran, ki mi doma normalno deluje. Potem sem jo skopiral na strežnik, ki pidpira asp.net in zadeva ne deluje. Izpiše se naslednje:
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a (customErrors) tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This (customErrors) tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
(!-- Web.Config Configuration File --)
(configuration)
(system.web)
(customErrors mode="Off"/)
(/system.web)
(/configuration)
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's (customErrors) configuration tag to point to a custom error page URL.
(!-- Web.Config Configuration File --)
(configuration)
(system.web)
(customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/)
(/system.web)
(/configuration)
"customError" atribut sem spremenil na off in zadevo še enkrat prevedel, jo poslal spet na strežnik in izpiše se isto. V čem je problem?
Poudarek na Microsoft-ovi varnosti mi vedno bolj smrdi. Zadeve so uporabniku vedno manj prijazne.
Za odgovore se že vnaprej zahvaljujem!
LP, Sašo
Spiko ::
a/ vzemi iz neta web.config pa ga prilepi sem.
b/ uporabi tegale:
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
<compilation debug="true" />
</system.web>
</configuration>
b/ uporabi tegale:
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
<compilation debug="true" />
</system.web>
</configuration>
Take that, dirty Linux hippies! Take that, Thieving Macintosh Republicans! XD
shorvat ::
Web.Config mam v root direktoriju aplikacije! Res več ne vem, kaj bi lahko še bilo narobe!!
Kekec ::
Ka pa kaj počneš v aplikaciji? Nevem kličeš kakšno bazo, com objekte lalala, tko mal povej, ap ful mi je sumljico da ne izpiše podrbne napake kot da ignorira tvoj config file!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Masterpage in jQuery(ajax call)Oddelek: Programiranje | 1351 (1179) | hatchette |
» | [WCF] Pošiljanje slike večje od 20KBOddelek: Programiranje | 908 (776) | zenb |
» | ASP- prenašanje vrednostiOddelek: Izdelava spletišč | 1359 (1194) | Microsoft |
» | [ASP.NET] problemOddelek: Izdelava spletišč | 2168 (1818) | Microsoft |
» | Nova spletna glasbena trgovina pri nas (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 8686 (8686) | Pithlit |