Forum » Programiranje » PHP debugging
PHP debugging
spelic ::
Pozdravljeni
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s katerim programom za debuggiranje PHP skript.
Uporabljam PHPEdit 1.0.4.82 vendar ko hoče it debuggirat mi javi napako da je prišlo do timeouta.
Lep pozdrav
Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj s katerim programom za debuggiranje PHP skript.
Uporabljam PHPEdit 1.0.4.82 vendar ko hoče it debuggirat mi javi napako da je prišlo do timeouta.
Lep pozdrav
darh ::
echo $somvar | save | alt-tab | refresh | alt-tab | edit | alt-tab | refresh .... :)
To se še najbolj obnese pri phpju
To se še najbolj obnese pri phpju
Excuses are useless! Results are priceless!
pivmik ::
Verjetno moraš kje v nastavitvah nastavit kje se nahaja php.exe
drugače pa maš debug tako da namestiš Apache+PHP in MySQL.
Pol pa zadevo sprobaš v spletnem brskalniku. Pa v php.ini moraš vklopiti prikaz VSEH napak. Ali pa jih hodi gledat v LOG kamor se zapisujejo.
drugače pa maš debug tako da namestiš Apache+PHP in MySQL.
Pol pa zadevo sprobaš v spletnem brskalniku. Pa v php.ini moraš vklopiti prikaz VSEH napak. Ali pa jih hodi gledat v LOG kamor se zapisujejo.
LP, Gregor GRE^
Ziga Dolhar ::
... kar pa ni nujno, da bi ti pri debugganju take težave pomagalo. [dodatek: leti na prikazovanje vseh errorjev ... sem prehitro prebral picnikov post]
Glede na to, da pride do exec timeouta, si se verjetno nekje zazankal. Tu "potrebuješ" neko orodje, ki omogoča sledenje vrednostim spremenljivk (watch) -- npr. Zend Studio.
Če ne gre drugače ;).
Glede na to, da pride do exec timeouta, si se verjetno nekje zazankal. Tu "potrebuješ" neko orodje, ki omogoča sledenje vrednostim spremenljivk (watch) -- npr. Zend Studio.
Če ne gre drugače ;).
https://dolhar.si/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ziga Dolhar ()
pivmik ::
a tako kot je rekel xbite ne gre?
Pač dodaš vrstico po vrstico echo "...še dela";
Dokler ti tega echota ne prikaže več. V tej(zgornji) vrstici je napaka.
Pač dodaš vrstico po vrstico echo "...še dela";
Dokler ti tega echota ne prikaže več. V tej(zgornji) vrstici je napaka.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Chrome 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16096 (12701) | CyberPunk |
» | Dell naj bi izbral Ubuntu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11013 (9465) | MrStein |
» | problem pri windows XP (taskbar)Oddelek: Programska oprema | 1903 (1742) | Dr Živago |
» | Prvi koraki po Windows Visti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 13627 (8674) | 64202 |
» | Obrazložitev anketeOddelek: Novice / Obvestila | 2596 (2596) | d-mon |