Forum » Slo-Tech » novo okno
novo okno
Lunik ::
a ne bi blo fino, da bi v svojih osebnih nastavitvah lahko nastavil, da ti teme v forumu odpira v novem oknu
Ker vedno gledam več tem na enkrat in berem eno, ko se mi druga v ozadju odpira, bi bilo to zelo uporabno. Sicer mi ni problem hkrati z klikom na link pritisniti tistega shifta al pa controla za odprtje povezave v novem oknu, ampak ker en cajt uporabljam mozillo, en čas pa IE, in ker ima mozilla to narejeno na crtl, ie pa na shiftu, se dostikrat motim.
kaj mislite?
Ker vedno gledam več tem na enkrat in berem eno, ko se mi druga v ozadju odpira, bi bilo to zelo uporabno. Sicer mi ni problem hkrati z klikom na link pritisniti tistega shifta al pa controla za odprtje povezave v novem oknu, ampak ker en cajt uporabljam mozillo, en čas pa IE, in ker ima mozilla to narejeno na crtl, ie pa na shiftu, se dostikrat motim.
kaj mislite?
Dej malo bolje preberi kaj sem napisal. Sej ne, da bi se vsakemu tako odpiralo. To bi lahko izklopil v nastavitvah...
Tomi ::
Ja, predlogi so vedno dobrodošli, in če ti je res tako težko držati eno od tipk, lahko to posredujem Primozu. Mogoče bo dal na TODO..
metrodusa.blogspot.com
jah, sej mi ni težko držati tipke, ampak ker imata ie in mozilla različne tipke za to, pol po kakšnem dnevu uporabe mozille v ie-ju kakšno uro držim control namesto shifta, preden se privadim...
Primoz ::
Stvar je dodana na DNO TODOja...
There can be no real freedom without the freedom to fail.
darh ::
a se da ta TO-DO listo kje vidt ? da jo lahko malo pokomentiramo, ipd...
Excuses are useless! Results are priceless!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | opera in konczola(cmd)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1466 (1314) | gigi33 |
» | Opera 9 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22426 (14174) | R33D3M33R |
» | Nova anketa! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 6757 (6757) | CaqKa |
» | Zelje za Internet Explorer (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4764 (3903) | Road Runner |
» | Nekej vprasanj o MozilliOddelek: Programska oprema | 1467 (1290) | jeso |