Forum » Programska oprema » Nekej vprasanj o Mozilli
Nekej vprasanj o Mozilli
lojze_car ::
Sm prešaltav z IEja na mozillo pa me neki zanima:
- a obstaja kakšna tipka, s katero bi odprl link v novem TABu (ne novem oknu). (Npr: zato, da odpreš link v novem oknu tišiš CTRL in klikneš na link; fajn bi blo, ce bi obstajala podobna stvar še za odpiranje v novem TABu).
- kako nardit, de se bodo v bookmarkih pokazale posebne ikonce za povezave, ki to omogočajo (npr. za SLO-tech, google, altavista, ...)?
Drgac pa,... Mozilla rula.
- a obstaja kakšna tipka, s katero bi odprl link v novem TABu (ne novem oknu). (Npr: zato, da odpreš link v novem oknu tišiš CTRL in klikneš na link; fajn bi blo, ce bi obstajala podobna stvar še za odpiranje v novem TABu).
- kako nardit, de se bodo v bookmarkih pokazale posebne ikonce za povezave, ki to omogočajo (npr. za SLO-tech, google, altavista, ...)?
Drgac pa,... Mozilla rula.
- spremenilo: lojze_car ()
OwcA ::
1) CTRL+click - v novem tabu, SHIFT+click - v novem oknu
2) slice se naselijo avtomatično
2) slice se naselijo avtomatično
Otroška radovednost - gonilo napredka.
jlpktnst ::
ko so ravno vprasanja v mozilli:
Zgodil se mi je total cleanout v mozilli, izginli so vsi bookmarki, passwordi, zgodovina, skratka kot da bi jo ravno instaliral. Na spomnim se da bi kaj spreminjal. Kaj je to?
Zgodil se mi je total cleanout v mozilli, izginli so vsi bookmarki, passwordi, zgodovina, skratka kot da bi jo ravno instaliral. Na spomnim se da bi kaj spreminjal. Kaj je to?
Paramedic ::
No, potem bi pa še jaz vprašal, kako narest, da bi namesto media playerja 6.4 v firebirdu poganjal video stream raje media player 9.0?
Je možno? Ko hočem npr. na imdb videt trailer se požene media player 6.4 v taistem oknu.
Je možno? Ko hočem npr. na imdb videt trailer se požene media player 6.4 v taistem oknu.
End transmission.
kihc ::
A slučajno obstaja tudi možnost zavihka v ozadju (da ko klikneš, ti fokus ne prešalta na tisti nov zavihek).
To sem videl v tisti mozilli, ki je v S-T linuxu, pr tej v windowsih pa te možnosti ne vidim?
To sem videl v tisti mozilli, ki je v S-T linuxu, pr tej v windowsih pa te možnosti ne vidim?
ali3n ::
Kihc - preferences - navigator - tabbed browsing -> odkljukaj Loads link in the background
pa pokljukaj še vse ostale - prav pride (middle button - zapira tabe, odpira strani v novih tabih...)
pa pokljukaj še vse ostale - prav pride (middle button - zapira tabe, odpira strani v novih tabih...)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
hruske ::
Odkar sem na Firebirdu, se mi ni zgodilo, da bi mi bookmarki izginili, pri mozilli pa se mi je to razmeroma pogosto dogajalo.
Nasvet: fight fire with fire(bird)
Nasvet: fight fire with fire(bird)
lojze_car ::
Shift+click mi ne odpre v novem oknu ampak se mi odpre en okn za shranjevat (kr neki)??
mislim da se mi je to že zgodilo, vendar v linuxu. ti bookmarki v winsih pa so bli stari že skor kako leto in so preživeli več generacij mozille. grrrr.
ko bi le:)
sem preveril in imam le 1 profil:)
ubistvu mislim da je izbrisan, ker sem dal najdi bookmarks.html in noben najden ni bil pravi. (čeprav je še vedno možnost da je samo nekje skrit)
sem preveril in imam le 1 profil:)
ubistvu mislim da je izbrisan, ker sem dal najdi bookmarks.html in noben najden ni bil pravi. (čeprav je še vedno možnost da je samo nekje skrit)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšla Opera 10 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15800 (10390) | clix |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23979 (12871) | Gandalfar |
» | Firefoxovih osemdeset milijonovOddelek: Novice / Brskalniki | 5056 (3553) | Road Runner |
» | Zelje za Internet Explorer (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4726 (3865) | Road Runner |
» | kir internte brskalnik imate??Oddelek: Omrežja in internet | 1936 (1528) | JLP |