» »

CD-RW

CD-RW

[SpydeR] ::

Ker sem pri uporabi CD-RW cdjev še bol kot ne zelen se obračam na vas. Nameščen imam program InCD, ki je bil na CD-ju poleg Nerota. CDRW cd sem formatiral s tem programom in potem ugotovil, da ga ne prebere nobena CD-Rom enota, pa tudi writerji ne, če ni nameščen InCD. Zanima me, kako naj formatiram ta CD (če se da), da bi bil berljiv v vseh CD-Rom enotah.

Binji ::

Ma halo? Ce ces da ti ga prebere pol mors prej kej gor zapec.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

[SpydeR] ::

Eh tak idiot pa spet nism, da ne bi tega vedu. Vprašal sem, kako naj CDRW cd formatiram, da bo berljiv v vseh CD-Rom enotah, ne pa da se ga bo lahko bralo le v writerjih, pa še to le na tistih računalnikih, na katerih je nameščen program InCD. (CD je zdy formatiran in pod datotečni sisem piše UDF 1.50, ko je prazen pa je na njem samo 534MB prostora)

MadMax ::

Na comp, kjer hoces zadevo brat, instaliras UDFReader, programcek, ki ga najdes na netu al pa instalacijskem CDju od pecice (ce nisi kupu OEM varijante). Mislim, da je disketa vec kot prevelika za ta programcek:D

Can ::

Uporabljam EasyCd Creator, do sedaj nobenih problemov. Na sformatiran CDRW ti sam posname UDFReader in ti na mašini, ki ga nima inštaliranega sam ponudi inštalacijo. Bolj simpl po moje sploh ne more biti.

Borci ::

Brez UDFReaderja ti seveda ne bodo drugi CD-romi, brali tega CD-ja.

Mislim pa, da mora CD brat tudi takrat, ko ni nič gor posneto, ampak je pravilno sformatiran (pokaže vsaj velikost prostora)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nero - kako nastaviti večkratno pečenje na CD-R

Oddelek: Programska oprema
81406 (1306) Marjan_2
»

"Mt. Rainier" (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
565697 (4507) bastadu
»

WinXP in SP1

Oddelek: Pomoč in nasveti
141481 (1120) Tomi
»

Mt. rainer

Oddelek: Strojna oprema
131394 (987) bf4ed
»

Vaše izkušnje z raznimi CD-RW pogoni prosim (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
605877 (4870) ender

Več podobnih tem