Forum » Programska oprema » "Mt. Rainier"
"Mt. Rainier"
Paramedic ::
BaToCarx: hja, sej sm mislu 3.37, pa sm narobe napisu. Js sm ga že prej dol zvleku, sam ga še ne bom dal gor. Morm prvo nek CDRw 700 10x najt, ko ne vem kje jih majo.
End transmission.
A mi zna kdo pr temle pomagat:
Mam ta InCD, pa sm dal naj foramtira v MRW, pa mi tisto ta hitro gre mimo, pol pa ko 'logično formatira' mi pa po dveh sekunda obstane, lučka za zapisovanje utripa, ko hočem pa terminirat v processes, pa noče, nakar moram resetirat . Pa mam Teac 24x 1.0D, ki ima podporo za MRW in 700MB 10x RW-je. Help! Da jih nism zastonj kupu.
Mam ta InCD, pa sm dal naj foramtira v MRW, pa mi tisto ta hitro gre mimo, pol pa ko 'logično formatira' mi pa po dveh sekunda obstane, lučka za zapisovanje utripa, ko hočem pa terminirat v processes, pa noče, nakar moram resetirat . Pa mam Teac 24x 1.0D, ki ima podporo za MRW in 700MB 10x RW-je. Help! Da jih nism zastonj kupu.
End transmission.
Še vedno mam ta problem . Ne morem nikakor formatirat. A se splača se kateri drug program sprobat, katerega potem? Sm pa flashal vsakič, ko je bla nova verzija, torej po vrsti...
End transmission.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako uporabit Mount Rainer pri CDRWjih ????????Oddelek: Pomoč in nasveti | 963 (897) | Jebiveter |
» | WinXP in SP1Oddelek: Pomoč in nasveti | 1465 (1104) | Tomi |
» | Lite-ON 40/12/48 ret VS TEAC 40/12/48 oem?Oddelek: Kaj kupiti | 1143 (911) | krucymucy |
» | Mt. rainerOddelek: Strojna oprema | 1379 (972) | bf4ed |
» | Lastniki TEAC-a 40x Writer-ja!Oddelek: Strojna oprema | 950 (826) | TheJack |