Forum » Programska oprema » software za avto PC
software za avto PC
pulsar ::
Ali pozna kdo še kak software za avto PC. MEDIA ENGINE se mi zdi da ni preveč praktičen.
hvala
hvala
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
SimplTech ::
Odkril sem tole zadevo. Sicer je stran v francoščini a program zgleda vredu:
MEDIACAR
Pod kategorijo software lako dobiš program in support na forumih.
Za predstavo kako zgleda program v realnosti pa slo slike na spodnjem linku:
screenshots
MEDIACAR
Pod kategorijo software lako dobiš program in support na forumih.
Za predstavo kako zgleda program v realnosti pa slo slike na spodnjem linku:
screenshots
cardynal ::
pozdravljeni
na forumu sem zasledil to temo in seveda takoj downlovdav ta program, vendar ta program ne deluje pravilno skoz mi javlja neke napake itd..Sedaj me zanima ce veste se za kaksen podoben program in kje se pol lahko dobijo skini pa ostale potrebne zadeve.Zanima me tudi ali je ta racunalnik domace izdelave ali je ze kupljen ker zgleda zelo tanka tale zadeva, tudi jaz poskusam narediti nekaj podobnega,tak da prosim cim vec nasvetov, na kaj moram biti pazljiv itd.
lp,cardynal
na forumu sem zasledil to temo in seveda takoj downlovdav ta program, vendar ta program ne deluje pravilno skoz mi javlja neke napake itd..Sedaj me zanima ce veste se za kaksen podoben program in kje se pol lahko dobijo skini pa ostale potrebne zadeve.Zanima me tudi ali je ta racunalnik domace izdelave ali je ze kupljen ker zgleda zelo tanka tale zadeva, tudi jaz poskusam narediti nekaj podobnega,tak da prosim cim vec nasvetov, na kaj moram biti pazljiv itd.
lp,cardynal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 507980 (4961) | miko22 |
» | Novell XGLOddelek: Operacijski sistemi | 2040 (1592) | pipy |
» | Upravljanje predvajanja pesmi(recimo winamp) z daljincemOddelek: Strojna oprema | 3230 (2699) | nokia6310 |
» | Microsoft Student 2006Oddelek: Programska oprema | 1403 (1104) | darkolord |
» | eXeem odprl vrata množicam (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14849 (9600) | mgliha |