Forum » Loža » Ste zadovoljni s svojo službo?
Ste zadovoljni s svojo službo?
flipflop ::
Tako me zanima. Ste zadovoljni s svojim delom? Ne mislim na plačo,malico,sodelavce,... Ampak prav z delom? Če bi imeli še eno možnost,bi se odločili drugače? Pa kdaj ste sploh vedli, da je to tisto kar hočete delat?
BlackHole ::
To je to kar hočem, že od začetka. Ne rečem, da se ne bi našlo kaj še boljšega, ampak nič mi ne manjka, tudi delo je zanimivo.
LP Marko
BigWhale ::
Mene pri delu moti le en kup stvari, ki jih treba poceti, ker so nuja. Papirji, dokumentacija in podobne stvari. Vec researcha in 'igrackanja' bi si zelel... :P
Dobra stvar je v tem, da je mozno vsake toliko casa zamenjati projekt, da pocnes kaj novega. :)
Dobra stvar je v tem, da je mozno vsake toliko casa zamenjati projekt, da pocnes kaj novega. :)
Jebiveter ::
hja no, recimo. Do zdej mi je kar pasalo, da so me pri delu pustili pri miru tako, da sem bil vec ali manj svoboden pri izbiri vsega kar se dela tice. Vazno je bilo samo, da je prislo na koncu ven nekaj z cimer so bili zadovoljni.
Je pa res, da sedaj cca. zadnji mesec pogresam timsko delo. Malo vec sodelovanja. Pac, tezko je delat, ce se ne mores na soseda obrnit ampak samo na internetne resource.
Drgac pa imam se veliko casa za se odlocit kaj bom delal. Vsekakor bom gledal na to, da ne bom "lonly freelancer" ;)
Je pa res, da sedaj cca. zadnji mesec pogresam timsko delo. Malo vec sodelovanja. Pac, tezko je delat, ce se ne mores na soseda obrnit ampak samo na internetne resource.
Drgac pa imam se veliko casa za se odlocit kaj bom delal. Vsekakor bom gledal na to, da ne bom "lonly freelancer" ;)
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Sergio ::
sem zadovoljen -- precej bolj, kot sem mislil :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
MadMicka ::
treba je menjat službo, dokler ne dobiš dela, ki ga rad opravljaš.... men je to ratal zaenkrat...
Vice ::
Hmm meni pa v bistvu ni treba delati, važno da sem v službi in pogledam če vsi ostali delajo , s prva je bil iziv zdaj ko pa so stvari urejene je pa dolgčas. Tako da iščem nove izzive pa čeprav za kakšen cvenk manj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vice ()
rozica ::
jaz sem s svojo službo zadovoljna zmeri bl, naj tako ostane (dela imam sicer preveč a je bolje kot premalo)
Tero ::
Škoda da niste napisali tudi kaj vaša služba je.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
DavidJ ::
Jup, dejte napisat, kaj delate zdej in kaj vas pri tem moti in kaj vam je najbolj všeč.
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
- Yoda ('The Empire Strikes Back')
Jebiveter ::
Hehe! My last day@work! :) Blo je zanimivo, a nedinamicno. Zal. Upam na boljse case naslednje leto, ko bom ze malo bolj "studiran" clovek !
PS: Zdej se morem it se skregat za placo
PS: Zdej se morem it se skregat za placo
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Tear_DR0P ::
My last week of work, he he! Neham v četrtek, zato ker sem bil nezadovoljen z delovnim mestom. Kar se pa dela tiče je pa vredu. Bom še to počel, takoj ko bo možnost, sam v boljših pogojih!
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
freejack ::
Sicer sem sam počitniško,.. sam ,.. NE,.. odločno NE,.. že od 8.00 zjutraj sm v pisarni pa letam po forumih,.. ker nimam nič za delat.
frenk ::
freejack: a zamenaš šiht?...jest mam tolk dela da se vn ne vidm
jest delam preko študenta in se mi zdi delo uredu za študentsko delo, plača se mi zdi tud za študentsko delo kr vredu
delam v bof-lj, prej sm pa delal v bof-kr in je blo za pop***** glede skoraj vseh stvari
jest delam preko študenta in se mi zdi delo uredu za študentsko delo, plača se mi zdi tud za študentsko delo kr vredu
delam v bof-lj, prej sm pa delal v bof-kr in je blo za pop***** glede skoraj vseh stvari
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Višina plače? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16194 (12417) | kulSMS |
» | Nasvet glede zaposlitve? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 18465 (16273) | Jerry000 |
» | Popolna ukinitev študentskega dela: DA/NE (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 22730 (17942) | bluefish |
» | Obdavčeno študentsko delo! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 8736 (7610) | GregiB |