Forum » Igre » Uru: Ages beyond myst
Uru: Ages beyond myst
Caligula ::
Igra kdo?
Ravno sem se spravil igrat in zadevscina je simpaticna, grafika huda-sploh z do konca nasponanimi AAji in AFji, ki ze zacnejo utrujat Nv 6800.
Zadeva bi morala navdusevat vse, ki radi igrajo pustolovske spile.
Par slik
Saj pravim, ce se se nabije AAje in AFje je grafika odlicna. Sploh pa ce racunam se s tem ,da je igra na enem samem CDju.
Tudi ocene je igra dobila visoke-preko 8.
Ravno sem se spravil igrat in zadevscina je simpaticna, grafika huda-sploh z do konca nasponanimi AAji in AFji, ki ze zacnejo utrujat Nv 6800.
Zadeva bi morala navdusevat vse, ki radi igrajo pustolovske spile.
Par slik
Saj pravim, ce se se nabije AAje in AFje je grafika odlicna. Sploh pa ce racunam se s tem ,da je igra na enem samem CDju.
Tudi ocene je igra dobila visoke-preko 8.
boych ::
jaz sem jo igral pred časom, res lepo izgleda, sam se mi je pol nekje zataknilo in nisem znal več naprej, mislim da tam ko gledaš skozi neki daljnogled in obračaš neke vzvode.
Za tak špil rabiš full cajta, pa ponavadi ga zaserejo z eno tako nelogično foro, ki je nebi nikoli skapiral, če pa grem iskat neko pomoč na net pa to ni to!
Za tak špil rabiš full cajta, pa ponavadi ga zaserejo z eno tako nelogično foro, ki je nebi nikoli skapiral, če pa grem iskat neko pomoč na net pa to ni to!
Ko prides do fore ,ki je nelogicna posezes po walkthroughu toliko, da jo premostis potem pa spet na stari dobri nacin posteno dalje.
Je pa skoda, da nisi sel do konca.
Huda zadevscina.
Je pa skoda, da nisi sel do konca.
Huda zadevscina.
boych ::
Zadeva res hudo dobro izgleda.
Ti si jo prešpilal do konca?
Meni so taki in podobni špili full vredu, dokler se preveč ne zakomplicirajo. Nekaj časa nazaj sem igral mislim, da je bil naslov The omega stone, tudi lep in zanimiv špil pol pa pa zaserejo s takimi hudimi kombinacijami in ugankami, da si moraš skoraj na vsakem koraku pomagati z walktroughom. Tako pa mi špil izgubi privlačnost in ga samo še uninstalam.
Lp!
Ti si jo prešpilal do konca?
Meni so taki in podobni špili full vredu, dokler se preveč ne zakomplicirajo. Nekaj časa nazaj sem igral mislim, da je bil naslov The omega stone, tudi lep in zanimiv špil pol pa pa zaserejo s takimi hudimi kombinacijami in ugankami, da si moraš skoraj na vsakem koraku pomagati z walktroughom. Tako pa mi špil izgubi privlačnost in ga samo še uninstalam.
Lp!
Sem na polovici. Zdaj bo cedalje tezje. Ce bo prevec cudno ratalo ga bom pac z pomocjo prespilal samo upam, da ne bo brezvezno prekompliciran.
Drugace pa seka. Sploh, ker lahk tud v 1st person view modu silas pa je pol ze k kaka streljacina skor
Drugace pa seka. Sploh, ker lahk tud v 1st person view modu silas pa je pol ze k kaka streljacina skor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Max Payne 2 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 19539 (3343) | ahac |
⊘ | RPG/MMORPG - a je kej hudga na sceni? (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 6826 (5913) | Rotaidal |
» | Need for Speed: Shift, Nitro & World Online (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13461 (9686) | thebaloh |
» | F.E.A.R. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 10536 (6550) | RC14 |
» | Pustolovščine?Oddelek: Igre | 2530 (1909) | BigWhale |