Forum » Pomoč in nasveti » Artefakti pri špilih
Artefakti pri špilih
pcmania ::
Mam komp p4 3000mhz, pa radeon 9800 pro, 512 ram, epox plata - v glavnem problem je v tem, da k špilam ker kol špil, se pojavljajo po celem zaslonu eni majhni kvadratki in me ful mot. Ta komp sm dlih nabavu in par tednov nism mel nobenih problemov, zdj pa so se kr naenkrat pojavl- pol sm ga formatiru in je blo še vedno isto. Pa kva je to?
- polepsal: Gandalfar ()
ricola78 ::
Uveljavljat bo treba garancijo. Taki kvadratki se ponadvadi pojaviji pri neuspešnem softmodanju 9800se v pro. Mogoče kakšen texturni cevovod okvarjen. Mogoče se ti pa tudi pregreva...
ali3n ::
Pri meni je bil pokvarjen RAM na grafični (R9500) -> reklamacija...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
EJ kuglvinkl A NIMAŠ KEJ DRUZGA ZA POČET AL KVA - PUST MOJO TEMO PRMER!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pcmania ()
se je pomojem ful možn da mam probleme s pregrevanjem, k sm si v biosu naštimu shutdown T kr na 95 c, ker mi drgač če mam kej mn skoz crkava
Caligula ::
Kartica more z originalnim hlajenjem delat pr nazivnih frekvencah se na ekvatorju.
Reklamiraj graficno kartico.
Reklamiraj graficno kartico.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radeon 9800se oklepanje cevovodov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 9657 (5632) | Tilen |
» | Bios flash radeonke 9800 non-pro v 9800 proOddelek: Pomoč in nasveti | 982 (833) | royal |
» | Navijanje ->uničenje?Oddelek: Navijanje | 1354 (1018) | delfinus |
» | kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5496 (4172) | boštjan |
» | ATi Catalyst 3,8 in pregrevanjeOddelek: Novice / Grafične kartice | 2909 (2909) | AtaStrumf |