Forum » Loža » Homo(seksualnost)
Homo(seksualnost)
Temo vidijo: vsi
dynamite ::
Homoseksualnost me ne moti, dokler se tak par ne odloci posvojiti otroka. To pa se mi zdi nepravilno, saj otrok potem odrasca z dvemi moskimi ali zenskami. Po moje to nima dobrih rezultatov... :/
dynamite ::
Hehe, kaj si pa mislite o 'shemales' ? Pojdite na http://www.thehun.net in potem s ctrl+f iscite 'shemale' in obiscite kaksno povezavo. Strani so garantirano brez pop-upov in zavajajocih linkov.
fulk ::
Legebitra praznuje 25 let. Zgolj malo več kot ta tema.
https://legebitra.si/
Kaj pravite, smo napredovali v zadnjih 20 letih?
https://lgbtpravice.si/wp-content/uploa...
Od OPja, ki sprašuje, če je homoseksualnost ok, do priznavanje...khm...številnih denominacij spola. Kirurško odstranjevanje zdravih delov telesa na podlagi mnenj.
20 let nazaj ne pomnem, da bi imeli gej parado v sloveniji, morda se motim. Kdaj je sploh bila prva?
Drugače pa letošnja javna gej parada v Ljubljani
https://www.rtvslo.si/slovenija/po-ljub...
Jaz mislim, da smo v eni generacij kar napredovali ane? Od Pentiuma 3 coppermine do 8+ jedrnih pošasti dandanes z vsemi možnimi backdoori in bugi.
Prosim, bodite civilni in faktografski v temi. Brez trolanja hvala.
https://legebitra.si/
Kaj pravite, smo napredovali v zadnjih 20 letih?
Od OPja, ki sprašuje, če je homoseksualnost ok, do priznavanje...khm...številnih denominacij spola. Kirurško odstranjevanje zdravih delov telesa na podlagi mnenj.
20 let nazaj ne pomnem, da bi imeli gej parado v sloveniji, morda se motim. Kdaj je sploh bila prva?
Drugače pa letošnja javna gej parada v Ljubljani
https://www.rtvslo.si/slovenija/po-ljub...
Jaz mislim, da smo v eni generacij kar napredovali ane? Od Pentiuma 3 coppermine do 8+ jedrnih pošasti dandanes z vsemi možnimi backdoori in bugi.
Prosim, bodite civilni in faktografski v temi. Brez trolanja hvala.
Miki N ::
Karkoli že naredite NE zapirajte te teme ker je dokument časa!
Tema iz 2001 o homoseksualnosti je dragocena - se sploh zavedate kako drugačna je bila družba takrat glede tega (kdo bi rekel "manj gej") tako da ta tema je izjemno pomembna časovnica, ki jo je potrebno ohraniti iz akademskih in znanstvenih razlogov.
Tema iz 2001 o homoseksualnosti je dragocena - se sploh zavedate kako drugačna je bila družba takrat glede tega (kdo bi rekel "manj gej") tako da ta tema je izjemno pomembna časovnica, ki jo je potrebno ohraniti iz akademskih in znanstvenih razlogov.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Za začetek ... ne pozabiti, 2001 so bile istospolne poroke že znanstvena fantastika - po mojem si je takrat dosti kdo mislil "naaah to je že 20 let stran, če bo sploh kdaj".
Mato989 ::
V osnovi me homoseksualnost ne moti.
Težava nastane pri meni v 2 primerih:
1. posvojitev otroka... torej tu izrecno govorim o tem da si 2 tipa ali 2 ženski načrtno posvojita otroka, to mi ni ok, in tega ne bi dopuščal (to ne pomeni da menim da so vsi hetero pari boljši starši od njiju ampak da to pač ni dobro za zdrav razvoj otroka) Seveda če ima ženska/moški otroka od prej je popolnoma ok da ga posvoji drug starš
2. promocija tega. Tu sem pa odločno proti, to primerjam z zdravstvom in sliko zdravega človeka... Torej tako kot imamo v zdravstvu SLIKO kakšen bi naj bil zdrav človek (teža, indeks, krvan slika) tako bi morali tudi v javnosti imeti "zdravo sliko" partnerstva in to je moški + ženska... To seveda ne pomeni da demoniziramo druge oblike, ampak da jih pač ne spodbujamo.
Tako kot ni prav da spodbujamo debelost... Še vedno spodbujamo gibanje, zdravi način in slog življenja in prehranjevanja, tako dajmo tudi javno spodbujat zdravni način partnerstva in razmnoževanja ki je moški/ženska
Težava nastane pri meni v 2 primerih:
1. posvojitev otroka... torej tu izrecno govorim o tem da si 2 tipa ali 2 ženski načrtno posvojita otroka, to mi ni ok, in tega ne bi dopuščal (to ne pomeni da menim da so vsi hetero pari boljši starši od njiju ampak da to pač ni dobro za zdrav razvoj otroka) Seveda če ima ženska/moški otroka od prej je popolnoma ok da ga posvoji drug starš
2. promocija tega. Tu sem pa odločno proti, to primerjam z zdravstvom in sliko zdravega človeka... Torej tako kot imamo v zdravstvu SLIKO kakšen bi naj bil zdrav človek (teža, indeks, krvan slika) tako bi morali tudi v javnosti imeti "zdravo sliko" partnerstva in to je moški + ženska... To seveda ne pomeni da demoniziramo druge oblike, ampak da jih pač ne spodbujamo.
Tako kot ni prav da spodbujamo debelost... Še vedno spodbujamo gibanje, zdravi način in slog življenja in prehranjevanja, tako dajmo tudi javno spodbujat zdravni način partnerstva in razmnoževanja ki je moški/ženska
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
PacificBlue ::
Zelo zanimiv članek:
This Man Spent 25 Years Fighting Newspapers Over Their Anti-Gay Reporting And Finally Won
https://www.buzzfeed.com/patrickstrudwi...
This Man Spent 25 Years Fighting Newspapers Over Their Anti-Gay Reporting And Finally Won
I’m out.
:3
:3
PacificBlue je izjavil:
Zelo zanimiv članek:
To je odličen primer. Sem ravno želel nekaj napisati na to temo, pa si me prehitel.
V bistvu na živce, mi gredo taki normiji, ki šimfajo čez homote, ampak samo "če mi stojih za hrbtom ko sem sklonjen". Ali "lahko počnejo doma kar želijo, samo da me ne tikajo".
To so tisti milktoast normiji iz 90', ki hočejo imeti torto in jo tudi pojesti.
Utišajo takoj ko ni več moderno šimfati čez geje.
Nobenega principa, niti ideološko prekrščeni. Kamor piha veter in kar me naredi cool.
Zagotovo. Slovenija je še relativno konzervativna dežela, zato pa tudi tega nismo imel na očeh do nedavnega.
So pa love parades vrjetno bile uvertura v to.
Love generation pa tko. 90'
So pa love parades vrjetno bile uvertura v to.
Love generation pa tko. 90'
FireSnake ::
Kdo pa si ti, da boš tolmačil, kaj so zakoni narave, a?
Če še ne veš: tudi v naravi je med živalmi kakšnih 4-9% homoseksualnih osebkov. Sedaj boš pa trdil, da to ni naravno? Kaj pa je potem naravno, če ne tisto, kar se pojavlja v naravi?
Ljudje smo pa samo visoko razvite živali, zakaj pa homoseksualnost med ljudmi ni več "naravna"? To so samo tvoji privzgojeni predsodki. Moderen in razgledan človek takih predsodkov (kot tudi rasističnih in podobnih) ne bi smel imeti.
Od kje ti procenti?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
mtosev ::
Mene osebno ne motijo posvojitve otrok istospolnim parom.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: FireSnake ()
NuMaN ::
Spet sami teoritiki tukaj,
A si je vsaj kdo od vas "malce razširil obzorja" vsaj s kakim nekonvencionalnim trojčkom?
Mislim da brez prakse ne morete stvari objektivno ovrednotiti.
Ste samo antipod novi teoretikom marksizma (oziroma tistim, ki delajo distertacije na skupnih toaletah).
A si je vsaj kdo od vas "malce razširil obzorja" vsaj s kakim nekonvencionalnim trojčkom?
Mislim da brez prakse ne morete stvari objektivno ovrednotiti.
Ste samo antipod novi teoretikom marksizma (oziroma tistim, ki delajo distertacije na skupnih toaletah).
Numan, mislim, da ima svet počasi poln kurac preizkušanja nekonvencionalonsti. Danes nekonvencionalnost preizkuša tebe.
lynxslo5 ::
Mene pa zanima koliko črk je ta abecedni kult imel 20 let nazaj. Sem prepričan, da ene tri manj kot danes.
V 20 letih se pa ni samo Slovenija spremenila, tudi Amerika se je. Takrat, če si se javno izjasnjeval kot gej, te niso sprejeli v ameriško vojsko. Danes pa imajo v Ameriki vojake mornarje, ki izvajajo Drag Queen performanse na vojaških ladjah. 20 let nazaj, ko je bila Amerika še konservativna, niso imeli nobenih problemov, da popolnijo vojaške vrste. Danes jim pa manjka 20% vojakov, ker normalen ameriški folk noče v to LGBTP+ ameriško vojsko.
20 let nazaj sem pa tudi gledal Toma Cruisa kako je na CNN razlagal, da ima njegova scientološka religija terapijo, da pozdravijo homoseksualnost. Danes taka oddaja na CNN ni več mogoča.
Moje osebno mneje je, da je zahodna družba tako zabredla v dekadentnost, da se sama več ne bo vrnila v normalno stanje. Pozdravijo nas lahko edino naši bratranci muslimani.
V 20 letih se pa ni samo Slovenija spremenila, tudi Amerika se je. Takrat, če si se javno izjasnjeval kot gej, te niso sprejeli v ameriško vojsko. Danes pa imajo v Ameriki vojake mornarje, ki izvajajo Drag Queen performanse na vojaških ladjah. 20 let nazaj, ko je bila Amerika še konservativna, niso imeli nobenih problemov, da popolnijo vojaške vrste. Danes jim pa manjka 20% vojakov, ker normalen ameriški folk noče v to LGBTP+ ameriško vojsko.
20 let nazaj sem pa tudi gledal Toma Cruisa kako je na CNN razlagal, da ima njegova scientološka religija terapijo, da pozdravijo homoseksualnost. Danes taka oddaja na CNN ni več mogoča.
Moje osebno mneje je, da je zahodna družba tako zabredla v dekadentnost, da se sama več ne bo vrnila v normalno stanje. Pozdravijo nas lahko edino naši bratranci muslimani.
NuMaN ::
Sam pa ne vem zakaj se sploh dela znanost iz tega. Kot da jih ni bilo recimo v antiki ali kjerkoli drugje.
Je pa tudi jasno, kdo lahko zaplodi otroka.
Ne vem no, ko se je na kaki fuzbal tekmi ob golu tričetrt ekipe skoraj pof... na igrišču, pa noben problem. Tudi 30 let nazaj.
Je pa tudi jasno, kdo lahko zaplodi otroka.
Ne vem no, ko se je na kaki fuzbal tekmi ob golu tričetrt ekipe skoraj pof... na igrišču, pa noben problem. Tudi 30 let nazaj.
Mene pa zanima koliko črk je ta abecedni kult imel 20 let nazaj. Sem prepričan, da ene tri manj kot danes.
V 20 letih se pa ni samo Slovenija spremenila, tudi Amerika se je. Takrat, če si se javno izjasnjeval kot gej, te niso sprejeli v ameriško vojsko. Danes pa imajo v Ameriki vojake mornarje, ki izvajajo Drag Queen performanse na vojaških ladjah.
to si imel že prej. Mornarica je bila vedno gej af - razlika je da smo se včasih iz tega norca delali (vključno z geji samimi!) pa se je vse dobro izšlo. Danes pa poveš en štos pa je cela drama.
Ja stereotip ... ampak stereotipi temeljijo na resničnih zgodbah ...
Zgodovina sprememb…
111111111111 ::
Mene geji ne motijo, me je pa vedno zanimalo zakaj se morajo na paradi tako našemiti, da izstopajo, glede na to da povsod oglašujejo kako je to normalno?
Kolega je gej in ima partnerja in se ne udeležujeta parad. Tudi v lokalni skupnosti ne izstopata. Pač normalen par, hiša, šiht, fešte, otrok pa nimata in ne bosta imela. Tej Ljubljanski homoseksualci so mi kar nekaj.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Pithlit ::
111111111111 je izjavil:
Mene geji ne motijo, me je pa vedno zanimalo zakaj se morajo na paradi tako našemiti, da izstopajo, glede na to da povsod oglašujejo kako je to normalno?
Kolega je gej in ima partnerja in se ne udeležujeta parad. Tudi v lokalni skupnosti ne izstopata. Pač normalen par, hiša, šiht, fešte, otrok pa nimata in ne bosta imela. Tej Ljubljanski homoseksualci so mi kar nekaj.
Zato ker fulk se osredotoča na tistih 10% eksibicionistično naravnanih (ki jih najdeš drugače povsod). Tile so fulkovi:
Life is as complicated as we make it...
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Ampak če se vrnemo na to 01-23 foro.... ne morete zanikati, da danes so v popularno kulturo "kodirane" stvari, o katerih bi en (slovenski) gej iz leta 2001 lahko samo sanjal. Njihovo "ime in čast" je takorekoč aktivno ščiteno od spletnih adminov do višjih sodišč, kulturno so taglavne face, vsi se jim divimo kako "spešl" so in napredni.
A pa so kaj bolj srečni?
Jaz bi rekel da ne - to je tisto: 2001 (saj do 911) je bila družba bolj pomirjena sama s seboj - v celoti. To kar vidite zdaj z Eldžibitijem je klasičen nevrotičen odziv, kot bi rekli psihologi.
A pa so kaj bolj srečni?
Jaz bi rekel da ne - to je tisto: 2001 (saj do 911) je bila družba bolj pomirjena sama s seboj - v celoti. To kar vidite zdaj z Eldžibitijem je klasičen nevrotičen odziv, kot bi rekli psihologi.
Zgodovina sprememb…
Ampak če se vrnemo na to 01-23 foro.... ne morete zanikati, da danes so v popularno kulturo "kodirane" stvari, o katerih bi en (slovenski) gej iz leta 2001 lahko samo sanjal. Njihovo "ime in čast" je takorekoč aktivno ščiteno od spletnih adminov do višjih sodišč, kulturno so taglavne face, vsi se jim divimo kako "spešl" so in napredni.
A pa so kaj bolj srečni?
Jaz bi rekel da ne - to je tisto: 2001 je bila družba bolj pomirjena sama s seboj - v celoti. To kar vidite zdaj z Eldžibitijem je klasičen nevrotičen odziv, kot bi rekli psihologi.
V resnici je stanje v družbi za eldžibiti veliko bolje. Sam par snežinkic je online precej glasnih.
Kdaj so te snežinkice nazadnje zakurile bar open?
Glugy ::
No kar se mene tiče je čist preprosto. Spolna usmerjenost ne definira človeka razen v enem primeru. In to je če te ta človek privlači.
PovemVfaco ::
20 let nazaj, ko je bila Amerika še konservativna, niso imeli nobenih problemov, da popolnijo vojaške vrste. Danes jim pa manjka 20% vojakov, ker normalen ameriški folk noče v to LGBTP+ ameriško vojsko.
fucking tragic, če tud največje budale nočejo več v takem številu it brezciljno oz. na podlagi laži gazit na mine v naslednji irak in afganistan. Je ravno pedrom & co. končno uspelo, da se bodo ZDA malo same s sabo ukvarjale ali je efekt tega še premajhen? Bomo še sploh dovolj migrantov lahko dobili, če ZDA ne bodo več toliko izvažale demokracije?
d4vid ::
Tele mavrice mi gredo rahlo na moški spolni organ.
Načeloma me homo/biseksualnost sploh ne moti. Tako kot smo različni po spolu, teži, višini, barvi las, itd itd... smo različni po spolni usmerjenosti in glede tega ne moreš naredit nič. To je popolnoma stvar posameznika. Osebno ne delam razlik med ljudmi na podlagi spolne usmerjenosti. Me pa moti, da se LGBT toliko rine v ospredje, še malo pa bom moral bit gej, da me bo družba sploh sprejela.
Načeloma me homo/biseksualnost sploh ne moti. Tako kot smo različni po spolu, teži, višini, barvi las, itd itd... smo različni po spolni usmerjenosti in glede tega ne moreš naredit nič. To je popolnoma stvar posameznika. Osebno ne delam razlik med ljudmi na podlagi spolne usmerjenosti. Me pa moti, da se LGBT toliko rine v ospredje, še malo pa bom moral bit gej, da me bo družba sploh sprejela.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
111111111111 ::
Kolega je rekel:
Ko sem bil mlad, nisi smel biti gej.
Sedaj ko sem starejši, je moderno biti gej.
Upam da umrem preden pride čas, ko bom moral biti gej.
res? Načeloma se LGBT folka ognem na daleč, pa ne zaradi spolne usmerjenosti, ampak fanatizma. Tako kot se izogibam Ljubljanskim kolesarjem, SDS-ovskim avtobusom za migrante in Kloakočarjevi. :D
Sami usekanci, sam LGBT snežinkicam tega ne smeš reči, ker bodo poklicali policijo, češ da jih hočeš pobiti.
V resnici je stanje v družbi za eldžibiti veliko bolje. Sam par snežinkic je online precej glasnih.
res? Načeloma se LGBT folka ognem na daleč, pa ne zaradi spolne usmerjenosti, ampak fanatizma. Tako kot se izogibam Ljubljanskim kolesarjem, SDS-ovskim avtobusom za migrante in Kloakočarjevi. :D
Sami usekanci, sam LGBT snežinkicam tega ne smeš reči, ker bodo poklicali policijo, češ da jih hočeš pobiti.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
Kolega je rekel:
Dej mal poglej kdo odpira vse te lgbtžnjq teme na forumu. Ti garantiram da to ni lgbtžnjq folk. Tko da če kdo to rine v ospredje, so ravno tisti ki se najbolj pritožujejo.
Čase in point: kdo je šel obujat 21 let staro temo?
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
FireSnake ::
Čemu pa video od Romana Vodeba ni primeren za to temo?
Da ne bo pomote: nisem objavil jaz, jaz sem le naletel nanj.
Človek ni neki amater, ki ne bi vedel kaj govori.
Da ne bo pomote: nisem objavil jaz, jaz sem le naletel nanj.
Človek ni neki amater, ki ne bi vedel kaj govori.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
kuglvinkl ::
Ni šlo tole.
Tko da bomo za zgodovinski spomin in akademce zaprl, in da jim olajšam zakaj:
zaprl sem zaradi tega, ker bi begavčki (prikriti geji in osebki s slabo samopodobo, ki jim prav pride, da so v večji skupini ovac in za trenutek s tem pozabijo, da so bedniki), ki pravijo "geji me načeloma me ne motijo, sam me pa motijo" in bi posrali temo.
Tko da bomo za zgodovinski spomin in akademce zaprl, in da jim olajšam zakaj:
zaprl sem zaradi tega, ker bi begavčki (prikriti geji in osebki s slabo samopodobo, ki jim prav pride, da so v večji skupini ovac in za trenutek s tem pozabijo, da so bedniki), ki pravijo "geji me načeloma me ne motijo, sam me pa motijo" in bi posrali temo.
Your focus determines your reallity
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parada ponosa / homoseksualnost (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Problemi človeštva | 59120 (34599) | Tear_DR0P |
» | Kaj bi storili, ce bi izvedeli da je vas najboljsi prijatelj/ica gay/lesbian? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6555 (4621) | Sergio |