» »

glas spremenim

glas spremenim

Klemenn ::

Ali obstaja program kjer lahko posnameš besedilo z drugim glasom

freejack ::

Tega žal ne vem, lahko pa malo pobrskaš po Tucows pa Download po "multimediji".btw.. Kaj ti pa bo? Si dobil vlogo za "morilca" v Scream 4 ? :D

Lunik ::

ne vem, ampak jest to delam z sb live..

tejo ::

Če imaš SB Live lahko telefoniraš iz računalnika tako, da tisti drugi na liniji sliši spremenjen glas. Seveda moraš uporabljati program, ki ga dobiš zraven...

whatson ::

za to ne rabiš nobenega posebnega softwara, samo kak program za obdelavo zvoka...

Sound Forge naprimer...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

blue96 ::

jest mam sb live in je to preprosto lahko. s prilozenim softwareom.
.

Dejte mal odgovor tak dat za tiste nesrečnike ki imamo sb 128:D

bloo screen ::

Dajti mi malo opisat kako to gre z livom...neznam :(
Life is a rollercoaster

undefined ::

Ja, dajte povedat kater program je to pri Live-u.

No, a bo kdo zinu kej? >:D

Tr0n ::

Z EAX efekti lahko kr fajn spreminjas glas. Lahko pa ga tudi v cisto vsakem, koliko toliko dobrem programu za obdelavo zvocnih zapisov.

Yohan del Sud ::

Ma za spreminjanje glasu sploh ne rabiš softvera ampak hardver. Kladivo naprimer. In kos mesa. Svojega. Med nogami. Naprimer.>:D

Uau kakšni odgovori

odgovor bo verjetno malo nepopoln, ker nimam zdejle na temle računalniku lajva, ampak se bom vseeno potrudil. naložen moraš imet liveware (se mi zdi da se tako imenuje) - to je tisti program, ki ga maš na vrhu ekrana spravljenega. potem pa greš tam, kjer izbiraš efekte, greš i wan't to talk into microphone al nekej tacga, pol pa zbereš efek npr Zeus, chipmunk, female to male, male to female... lahko pa tudi narediš svoj efekt, ampak o tem bi raje kdaj drugič...

bloo screen ::

Ja hvala vsaj eden ki se je potrudil.... sem probal pa nič ni kaj takega k si opisal...nikjer nobenga mikrofona....
Life is a rollercoaster

a tisti menu na vrhu maš? pol pa nekje najdi ... men se zdi da je mixer al nekaj takega. kakorkoli že, nekje najdi en spustni menu v katerem zbiraš efekte, in v njem najdi enega od zgoraj naštetih. pol pa še samo izjavi nekaj v mikrofon in TADA! :)

Dej probaj bit mal bolj specifičen, no.

ja bom povedal... v petek, ko pridem domov. malo težko je tako na pamet pripovedovat nekomu kam mora it, če programa nimaš pred seboj, sploh pa če ga že dolgo nisi uporabljal.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katero zvočno kartico (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
796639 (5106) strumf666
»

Komarjevo zvonjenje (strani: 1 2 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
587517 (5073) OwcA
»