Forum » Pomoč in nasveti » Usivi 4x AGP
Usivi 4x AGP
einstein2 ::
mam plato TYAN s1854 (čipset via apollo pro) in mi podpira 4x agp in MSI-jevga geforca MX. V biosu mam tisto podporo za 4x agp nastavljeno na disabled. V sandri pa mi pise 2x. kaj naj naredim?
Ni lahko biti mlad!
Daedalus ::
Ja valda- na disabled bo bol slabo delalo
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
OZZY ::
Sej tudi v knjigici ki jo dobiš zrabven plate lepo piše, da je defoult nastavitev enabled -no vsaj pri meni. ZAkaj maš ti disabled pa ne vem.
Go with the flow.
linker ::
einstein, hitro si spremeni nick, ker ti sploh ne paše. pol se pa idi učit angleščino, LOL
Link me!
freejack ::
Mah ja,..čeprav se s spremembo nicka skoraj strinjam ,.. fant je nov,.. potrebuje mal vzpodbude (ampak, da kdo tega ne ve,..enabled pa disabled,.. )
krucymucy ::
No fajn!
Zdej pa prej ko gres spat ponavljaj vajo.... (enabled , disabled, enabled....)
Zdej pa prej ko gres spat ponavljaj vajo.... (enabled , disabled, enabled....)
OZZY ::
Pelcijan: On je EIN STEIN (štajn-kamen) (upam, da se tko napiše).
Brez zamere.
Brez zamere.
Go with the flow.
einstein2 ::
hahaha, zelo smešno. sam je pa en problem: ČE DAM NA ENABLED, MI SLABŠE DELA, KOT PA ČE DAM NA DESABLED!!
||_^_|| ::
pol pa pust na disabled pa se ne sekeri:)
nevem če se prou spomnem, ampak ene grafične (al pa čipseti) mislm da so mel probleme z AGP4x al pa celo drajverji..nevem
nevem če se prou spomnem, ampak ene grafične (al pa čipseti) mislm da so mel probleme z AGP4x al pa celo drajverji..nevem
Binji ::
4in1 drajverje mors instalirat drugace bo vseskup bl svoh. Ki ji pa ze dobis pa ne vem tocno.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
EvilK|NG ::
Kokr sm jst nekje bral ce mas Ge-Force MX je bols da das AGP 4x - Disabled ker se kao ne podpira tistega pravega agp4x ce pa ga vklopis pa graficna njeke trza med igrami tko da kokr hocs odloc se !
Play your Cards Right !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13152 (11524) | ThomasSGS |
» | ATI AGP ne zažene sistema (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3610 (2869) | boset |
» | K7T Turbo in AGP bus speed too highOddelek: Navijanje | 1188 (999) | frudi |
» | KT7 & AGP 4x?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1254) | Yohan del Sud |
» | AGP 4x??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1126 (958) | megane |