Forum » Izdelava spletišč » forum
forum
bombacina ::
Pozna kdo kje bi se dubu kak forum ki ne rabi mysql baze, ker ne znam povezat z bazo!
hvala
hvala
webfreak ::
Poglej jaz bi ti rekel tako:
Če se učiš in si šele začel izdelovati strani potem si vzemi nekaj časa in si namesto foruma omisli eno lastno knjigo gostov (PHP je enostaven in osnove lahko hitro obvladaš). Če pa si si izdelal fuuul hud sajt in bo namenjen velikemu številu obiskov pa si omisli hitre inštrukcije mysqlja in ostalega webmasterskega znanja.
Moj point je da čer stran ni res ne vem kaka bomba in oh hin sploh se ti ne splača izdelovati oziroma namestiti foruma, ker bo na mesec par postov in to je to.
Ne zameri samo moje mnenje!
Če se učiš in si šele začel izdelovati strani potem si vzemi nekaj časa in si namesto foruma omisli eno lastno knjigo gostov (PHP je enostaven in osnove lahko hitro obvladaš). Če pa si si izdelal fuuul hud sajt in bo namenjen velikemu številu obiskov pa si omisli hitre inštrukcije mysqlja in ostalega webmasterskega znanja.
Moj point je da čer stran ni res ne vem kaka bomba in oh hin sploh se ti ne splača izdelovati oziroma namestiti foruma, ker bo na mesec par postov in to je to.
Ne zameri samo moje mnenje!
ne ne zamerim
Rad bi forum, sam problem je ker ne znam povezat z mysql, niti ne vem kirga dol dat ko jih je na tone.
se da kak povedat kako to nardit. A brez mysqla foruma ni!
Hvala
Rad bi forum, sam problem je ker ne znam povezat z mysql, niti ne vem kirga dol dat ko jih je na tone.
se da kak povedat kako to nardit. A brez mysqla foruma ni!
Hvala
webfreak ::
Ok forum brez MySQL seveda je toda je bolj na nivoju knjige gostov. Svetujem ti da če ga hočeš namestiti si malo poglej po hotskripts mislim, da jih imajo tam kar nekaj.
Trinitron ::
Sej ni nujno, da je forum z sql bazo. Lahko je tut mdb baza, ki je sicer kot navadna datoteka, urejaš pa jo z Accessom, dobiš zraven MS Offica.
lapajne hvala
Triniton: zelo zanimivo, mas kak link do kake take (ok access poznam)
ja pa se to.
recimo da vzames
http://www.intelicodes.com/domain/index...
gostovanje, mors forum postavt sam al je ze postavlen, to gostovanje podpira tudi tvojo stran (php) ali ne. Domeno mores pa verjetno kupit posebej
Hvala
Triniton: zelo zanimivo, mas kak link do kake take (ok access poznam)
ja pa se to.
recimo da vzames
http://www.intelicodes.com/domain/index...
gostovanje, mors forum postavt sam al je ze postavlen, to gostovanje podpira tudi tvojo stran (php) ali ne. Domeno mores pa verjetno kupit posebej
Hvala
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bombacina ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 252482 (27147) | miko22 |
» | [php] Knjiga gostovOddelek: Izdelava spletišč | 3152 (2355) | darix |
» | Izdelava ForumaOddelek: Izdelava spletišč | 1591 (1242) | Tody |
» | php,cgi,sql?Oddelek: Izdelava spletišč | 1344 (1116) | KrCbelca |
» | phpOddelek: Izdelava spletišč | 1346 (1212) | Tody |