Forum » Pomoč in nasveti » Garancija???
Garancija???
jernej11 ::
Zanima me če imam na digitalnem fotoaparatu mrtev pixel na senzorju, če lahko uveljavljam garancijo ali jih mora biti več mrtvi, kot je to pri LCD monitorjih.
JOKER ::
Glej, tako bom rekel:
V primeru, da je stvar še v garanciji se jaz osebno ne bi dal prepričat, tako kot si ti napisal za LCD monitor. Res pa je, da ne vem kakšna je garancija oziroma koliko mora biti mrtvih pixlov, da jo lahko obveljavljaš garancijo.
Dejstvo je to, da smo pošteno plačali za ispraven izdelek in ne glede na število mrtvih pixlov v kolikor nismo izdelka poškodovali seveda sami.
Konec koncev tudi ti nisi plačal z rastrganim denarjem. Tako, da ti predlagam da se odpraviš v trgovino kjer si stvar kupil in zahtevaš da ti zadevo porihtajo.
V primeru, da je stvar še v garanciji se jaz osebno ne bi dal prepričat, tako kot si ti napisal za LCD monitor. Res pa je, da ne vem kakšna je garancija oziroma koliko mora biti mrtvih pixlov, da jo lahko obveljavljaš garancijo.
Dejstvo je to, da smo pošteno plačali za ispraven izdelek in ne glede na število mrtvih pixlov v kolikor nismo izdelka poškodovali seveda sami.
Konec koncev tudi ti nisi plačal z rastrganim denarjem. Tako, da ti predlagam da se odpraviš v trgovino kjer si stvar kupil in zahtevaš da ti zadevo porihtajo.
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus prenosnik N551JM - vrnitev kupnineOddelek: Pomoč in nasveti | 3729 (2578) | xxpolhecxx |
» | Mrtev piksel na zaslonu novega prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12720 (10823) | coffeetime12 |
» | Comtron ne da reklamacije na en mrtvi pikselOddelek: Loža | 4405 (2879) | kuglvinkl |
» | Samsung 193P in nakup ON-LINE enaa.comOddelek: Kaj kupiti | 1732 (1306) | okfec |
» | LCD z zakasnitvijo 8 msOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 3573 (3573) | ender |